НАП сами не си защитили данните от хакери

Владимир Путин: Русия иска да възстанови отношенията си с ЕС

65% от хората у нас резервират онлайн ваканцията си Последни сме по показателя в ЕС

Фабрини моли ЦСКА да го пусне

Проверяват за боклуци сградите под мостове и виадукти

Една четвърт от живеещите в Германия са с мигрантски произход

Написаха правилата за усвояване на милиони от фондации МС прие правилника на Съвета за развитие на гражданското общество

Испания търсила над 1000 българи за бране на ягоди Холандия с най-много оферти за работа за гурбетчиите

Дипломатка забърка нацистки скандал Загреб я отзова

БНБ: Храните и горивата поскъпват

Германия се обяви против връщане на Русия в Г-8

Гленда Джаксън се завърна към киното

Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Отличие от „Сграда на годината” за Офис Парк Пловдив

Проектът Офис Парк Пловдив, осъществен от инвестиционната компания “Галакси Инвестмънт Груп”, взе специална награда в категорията “Обществени сгради с бизнес предназначение” в конкурса “Сграда на годината 2016”. Конкуренцията в състезанието беше сериозна – участваха 69 сгради, разпределени в над 10 различни категории.

20-rek1Офис Парк Пловдив беше официално открит през октомври тази година и вече посрещна първите си наематели. Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас “А”, и отговаря изцяло на изискванията за офис от ново поколение. Още преди старта на строителството, офис паркът беше таргетиран към бизнеса от IT и аутсорсинг сферата.

Според инвеститорите от “Галакси Инвестмънт Груп” с проекта се реализира потенциалът на Пловдив като предпочитана инвестиционна дестинация в България. Офис сградата създава инфраструктура за развитието на IT и аутсорсинг индустрията и спомага за разкриването на нови работни места в града.

Националният конкурс “Сграда на годината” се проведе за 15-и път под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и отличи най-добрите постижения в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. На събитието беше отчетено, че големите инвестиции в строителството се правят с частни капитали, като ръстът е с над 12% увеличение при жилищните сгради и над 28% при административните и други сгради.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Не виждам с какво е спечелила сградата? Та тя е квадрат, архитектът не е вложил и грам въображение и освен, че има поддържана градинка и повече „жица“ не е с нищо по- по- от всяка една друга нова сграда.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.