30-годишният Александър, който се простреля в Бургас, дава втори шанс за живот на 3-ма души

588 търновци дарили кръв за три месеца

Томислав Дончев за административната реформа: Съпротивата е системна, изключително здрава, зловеща Вицепремиерът лично ще ходи по ведомствата. Борисов: Поемаш и контролираш

Изтича срокът за подаване на данъчни декларации

Николина Ангелкова: От началото на мандата сме редуцирали неохраняемите плажове от 106 на 89

Благородник от кралския двор За първи път Land Rover предлага Plug-In хибридна система

Корабите по река Дунав вече задължително трябва да са с автоматична индикация

Еврокомисар Пиер Московиси: България е следващият член на еврозоната, но първо трябва силна икономика

883 цивилни са убити при въздушните удари на водената от САЩ коалиция в Сирия и Ирак

Пребита и ограбена 75-годишна жена вдигна на бунт жителите на Златарица

Спортният министър: Трябва да се търси лична отговорност при хулиганството

Сестрата на Ким Чен-ун предложи да се ускори обединението на двете Кореи

Какво е “секс бомба”? Отговорът на радио Ереван

“Българска гордост” е понятие още от Средновековието Моята ограда в Созопол е четири пъти по-стара от Америка

САЩ се надяват, че ще бъде постигнат напредък към мир на Корейския полуостров

Отличиха най-добрите в застраховането

Най-добрите компании в застраховането и осигуряването бяха отличени на тазгодишната церемония по връчване на наградите „Застраховател на годината“.

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова връчи приза “Застраховател на годината – Животозастрахованe” и наградата за “Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество” през 2016 г.

ПОД Алианц България бе отличено с приз „Пенсионноосигурително дружество  на годината“ в категория допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Дружеството е безапелационен носител на тази награда от 2010 година досега.  „За мен е чест да получа това престижно отличие. Успехът никога не идва случайно. Той е резултат  на  усилията, положени от целия екип на дружеството, който ежедневно с професионализъм работи за популяризиране на допълнителното пенсионно осигуряване“, заяви София Христова, главен изпълнителен директор на ПОД Алианц България. Тя получи наградата от министъра на финансите Владислав Горанов.

ЗАД Алианц България Живот получи приза „Застраховател на годината“ в категория „Животозастраховане“.  „Да бъдеш на върха в динамичното време, в което живеем, е изключително предизвикателство, което изисква от нас непрекъснато да следим пулса на пазара и да се развиваме. Като част от най-силните финансови групи в света – Allianz SE, непрекъснато инвестираме в нови продукти и услуги, които са в унисон с потребностите на клиентите, дори и на най-взискателните.“, коментира Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България Холдинг.

Наградата му бе връчена от  Ралица Агайн, заместник-председател на Комисията за финансов надзор.

Самата Агайн получи специално отличие за цялостен принос към застраховането като зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор”. Най-добрите компании в отделните категории бяха  определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база на обективни публични показатели, като: пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.