На 25 май 2019 да почерпят

Андрей Миронов – вечният Остап Бендер Може да е знак на Съдбата, но руският актьор се ражда и умира на сцената

„Лудогорец“ е шампион на България за осми пореден път

Тръмп изпраща още 1500 войници в Близкия изток заради Иран

МВнР: Няма информация за пострадали българи при експлозията в Лион

13 души са ранени при експлозията в Лион, сред тях и дете

Светлана Иванова от София: Плодолечението е вид изкуство Доктор Емилова е неговата муза, споделя музикантката

Експлозия в Лион, има ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Славимир Генчев спечели конкурса „Биньо Иванов”

Шумен награди заслужили ученици, учители и студенти

Камбуров вече е кошмар №1 за „Левски“

Килограмът вече не е същият Тихата научна революция настъпи

Президентът Радев: Истинските дворци на България са нейните училища, университети и академии

Цвета Караянчева в базиликата Сан Клементе: Ние сме горди, че над 300 милиона славяни пишат на кирилица

Отличиха най-добрите в застраховането

Най-добрите компании в застраховането и осигуряването бяха отличени на тазгодишната церемония по връчване на наградите „Застраховател на годината“.

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова връчи приза „Застраховател на годината – Животозастрахованe“ и наградата за „Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество“ през 2016 г.

ПОД Алианц България бе отличено с приз „Пенсионноосигурително дружество  на годината“ в категория допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Дружеството е безапелационен носител на тази награда от 2010 година досега.  „За мен е чест да получа това престижно отличие. Успехът никога не идва случайно. Той е резултат  на  усилията, положени от целия екип на дружеството, който ежедневно с професионализъм работи за популяризиране на допълнителното пенсионно осигуряване“, заяви София Христова, главен изпълнителен директор на ПОД Алианц България. Тя получи наградата от министъра на финансите Владислав Горанов.

ЗАД Алианц България Живот получи приза „Застраховател на годината“ в категория „Животозастраховане“.  „Да бъдеш на върха в динамичното време, в което живеем, е изключително предизвикателство, което изисква от нас непрекъснато да следим пулса на пазара и да се развиваме. Като част от най-силните финансови групи в света – Allianz SE, непрекъснато инвестираме в нови продукти и услуги, които са в унисон с потребностите на клиентите, дори и на най-взискателните.“, коментира Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България Холдинг.

Наградата му бе връчена от  Ралица Агайн, заместник-председател на Комисията за финансов надзор.

Самата Агайн получи специално отличие за цялостен принос към застраховането като зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор”. Най-добрите компании в отделните категории бяха  определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база на обективни публични показатели, като: пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.