Нинова: Решението за мораториум върху новите молекули е на Бойко Борисов

Цветан Цветанов направи оглед на инфраструктурни обекти в Казанлък

Елтън Джон ще бъде почетен с концерт през януари

Изолация на блок в Студентски град падна пред входа на сградата Няма жертви и пострадали

Изпращат бившия румънски крал Михай в последния му път

Бойко Борисов: Аз съм с две ръце „за“ втори лифт в Банско Чета само директивите на Брюксел, заяви премиерът

Профилактиката е най-доброто лечение В това е убедена Марияна Бочева, която идва от Канада при д-р Емилова

Тропическа буря причини наводнения и свлачища на Филипините

Откриха сезона в Банско със забавни състезания, музика, танци и добро настроение

Откриха мъртъв най-големия син на бившия турски премиер Месут Йълмаз

Харви Уайнстийн отхвърли обвиненията, че очернил Ашли Джъд и Мира Сорвино

Еманюел Макрон ще празнува рождения си ден във френски дворец

Преизбраха Хорст Зеехофер за председател на ХСС

Естония приключва европредседателството си с излишък в бюджета

Николай Нанков: ВиК оператори планират до 40% намаляване на загубите на вода

Отличиха най-добрите в застраховането

Най-добрите компании в застраховането и осигуряването бяха отличени на тазгодишната церемония по връчване на наградите „Застраховател на годината“.

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова връчи приза „Застраховател на годината – Животозастрахованe“ и наградата за „Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество“ през 2016 г.

ПОД Алианц България бе отличено с приз „Пенсионноосигурително дружество  на годината“ в категория допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Дружеството е безапелационен носител на тази награда от 2010 година досега.  „За мен е чест да получа това престижно отличие. Успехът никога не идва случайно. Той е резултат  на  усилията, положени от целия екип на дружеството, който ежедневно с професионализъм работи за популяризиране на допълнителното пенсионно осигуряване“, заяви София Христова, главен изпълнителен директор на ПОД Алианц България. Тя получи наградата от министъра на финансите Владислав Горанов.

ЗАД Алианц България Живот получи приза „Застраховател на годината“ в категория „Животозастраховане“.  „Да бъдеш на върха в динамичното време, в което живеем, е изключително предизвикателство, което изисква от нас непрекъснато да следим пулса на пазара и да се развиваме. Като част от най-силните финансови групи в света – Allianz SE, непрекъснато инвестираме в нови продукти и услуги, които са в унисон с потребностите на клиентите, дори и на най-взискателните.“, коментира Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България Холдинг.

Наградата му бе връчена от  Ралица Агайн, заместник-председател на Комисията за финансов надзор.

Самата Агайн получи специално отличие за цялостен принос към застраховането като зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор”. Най-добрите компании в отделните категории бяха  определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база на обективни публични показатели, като: пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.