Отново агресия на пътя: мъж се нахвърли върху пенсионер (ВИДЕО)

Поредна брутална агресия на пътя успя да възмути социалните мрежи. На видео, което е публикувано във фейсбук от мъж на име Христо Георгиев, се вижда как възрастен дядо обяснява нещо на друг участник в движението. Всичко това се случва в задръстване в час пик, пише Blitz.bg.

Причините за разпрата не са ясни, но се вижда как измежду наспиралите в задръстването коли възрастният мъж обяснява нещо, а отзад идва подивял младеж, който носи черна дълга пръчка в ръката си.

Изведнъж той започва да налага възрастния мъж. Зверски при това. След като го удря с пръчката (която не е ясно дали не е чистачка, която е откъртил от някой автомобил) го събаря на стената и започва да го рита и налага.

Появява се мъж, който решава да помогне на възрастния човек, но обезумелият нападател погва и него. Освен ненужната агресия впечатление прави, че никой от останалите водачи не се притича на помощ на възрастния мъж.

Кой е нападателят, каква е причината за случилото се и какво е състоянието на ненужно пребития дядо все още не е ясно. От кадрите не се разбира и на кой столичен булевард се е разиграло цялото безумие.

Коментари

Задължително поле