От Бяла: ГЕРБ с номер 12 за 12-а поредна победа на изборите

Номер 12 в бюлетината, с която ГЕРБ се насочи към 12-а поредна победа в евроизборите на 26 май - изписаха днес водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел, кандидатът за евродепутат Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, председателят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници, кметът на Община Бяла Димитър Славов, неговият екип, кметове на кметства и граждани. Това стана тази вечер на терена с изкуствено покритие на „Арена Бяла“.

„Бяла с всеки изминал ден се преобразява и придобива истински европейски облик. Доказателство за това са редицата успешно изпълнени проекти, благодарение на упоритата работа на кмета Димитър Славов и неговия екип, народните представители от ГЕРБ от Русенска област. Примерите за осъществени проекти през последните години в Общината са много – нови спортни площадки, асфалтирани улици, новият храм „Свети Пантелеймон“, каза Мария Габриел. Тя отправи специален поздрав към младите хора на Община Бяла, които години наред участваха в конкурсите на европейска тематика, които тя организира.

„Вие доказахте, че сте талантливи, можещи, упорити и притежавате сили и идеи общината да се превърне в едно още по-стабилно и желано място за живот и инвестиции в бъдеще. Ще продължаваме да работим последователно за Европа във всеки регион“, подчерта Мария Габриел.

Малко по – рано Мария Габриел, Андрей Новаков и официалните гости поздравиха жителите на град Бяла по повод празника на града и предстоящия Гергьовден. В салона на Народно читалище „Трудолюбие 1884“ бяха стотици местни жители, които се насладиха на празничен концерт. Шестима жители на Бяла и един румънски партньор бяха отличени за съществен принос в развитието на града и региона. Сред тях бе и народният представител Пламен Нунев. Всички те получиха специални картини, рисувани от местния художник Марин Цветанов.

От 17.00 часа се проведе среща с жители на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I“ пред читалището.

В 20.00 часа кандидатите за евродепутати ще бъдат на концерта на „Диана експрес“, с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика