Официално бе открита новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

Заместник-кметът на община Благоевград Иво Николов официално откри новата учебна година в Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Сред официалните гости на събитието бяха заместник- кметът още заместник-кметът по европейски проекти и програми Зорница Кралева, началник- отдел „Образование“ Симона Митова и директорът на Центъра Цветанка Гаврилова.

Зам.-кметът Иво Николов поздрави присъстващите от името на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и пожела успешна учебна година на учители и ученици.

В празничната програма взеха участие Михаела Павлова – солист от школата по балет, която представи танца „Нежност“. Зад пианото застанаха таланти от школата по пиано, а програмата бе закрита от ДЮФА „Пиринска китка“.

Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград отвори врати преди една година. Целта и стремежът на Центъра е децата на Благоевград да развиват своите таланти, мисловна дейност и фантазия. В различни школи децата усъвършенстват своите качества и знания. Центъра включва школа по английски, език, математика, музикални школи по тамбура, китара и пиано. Има сформирани кръжоци по конструиране и моделиране, кръжок по декоративно и приложно изкуство и още много други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони