Още една емигрантка от „Фермата“ се завръща в България

След като отпадналите на последния дуел близначки Ива и Йоана обявиха в риалитито „Фермата“, че са взели решение да напуснат Германия и да се завърнат в родината, най-близката им приятелка от шоуто – учителката Нина, сподели пред рокаджията Дидо, че съвсем скоро и тя ще направи тази важна стъпка в живота си.

В разговор между двамата ратаи пловдивчанката от Лондон разказа, че идеята, която имат със съпруга й Милко, е да се приберат от Великобритания през януари следващата година. „Ще видим какво ще се случи, но силно се надявам да успеем“, изрази надеждите си Нина. Тя сподели още, че с половинката й искат да си закупят земя в някое от селата около родния й град Пловдив и там да се установят с двете им деца. Цените на имотите обаче били доста високи и това малко помрачавало плановете им.

Красивата емигрантка изрази пред Дидо още едно притеснение – че в България храната е много скъпа. Затова и двамата с мъжа й постоянно пресмятали колко пари ще са им нужни за изхранването на четиричленното им семейство.

Именно голямата награда от 100 000 лева, която финалистът печели във „Фермата“, е основната мотивация на Нина да се включи в шоуто. Тя признава, че ако спечели, това ще й помогне да напусне Лондон и да започне наново в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл