Още едно бягство в Първа лига

 

Португалецът Уго Секо няма намерение да се завръща в „Черно море“. За това намекна самият той пред „Труд“. След последния си мач за 2016-а полузащитникът се прибра в родината си, но така и не се завърна за първия етап от зимната подготовка. От клуба до последно се надяваха, че крилото ще благоволи да се присъедини към тима по време на лагера в Гърция, но по всичко личи, че това няма да се случи.

Запитан кога ще започне подготовка и дали това евентуално ще се случи на гръцка земя, Секо бе лаконичен: "Може би ще си остана в Португалия". Той обаче така и не разкри дали желае да продължи кариерата си в друг отбор.

Уго Секо има действащ договор с "моряците" и за да премине в друг клуб, ще трябва да се плати трансферна сума за правата му.

По подобен начин и „Левски“ се опари от Хеан Деса в началото на годината. Перуанецът не се завърна на „Герена“ за началото на подготовката и обяви, че иска да играе в отбор от своята родина.

Наставникът на „моряците“ Георги Иванов взе общо 25 футболисти за лагера в чужбина. Сред избраниците на специалиста попаднаха младите таланти Илиан Илиев и 15-годишният нападател Мартин Минчев. И двамата все още са в Русия на турнира “Валентин Гранаткин” с националния отбор на България до 18 години и затова ще се присъединят към „зелено-белите“ директно в Гърция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ