Пазят с пушки хотела на "Юнайтед" (ИНФОГРАФИКА)

Френската полиция пази с пушки хотела на "Манчестър Юнайтед" преди срещата реванш с ПСЖ от 1/8-финалите в Шампионската лига. Причината са местните ултраси. Преди година те хвърляха бомбички по сградата, в която нощуваха играчите на "Реал" преди мач от турнира с техните любимци. Впоследствие униформените пристигнаха, а феновете бяха разпръснати. Сега полицията взе мерки от рано. Над 500 са тези, които ще пазят самия мач.

Повече от 2000 английски привърженици се чакат във френската столица за двубоя.

"Информацията е, че 200 от тях ще са без билети", съобщи вестник "Екип".

Полицията очаква провокации, въпреки че двете агитки не враждуват помежду си.

"Има информация, че ще пристигнат 60 проблемни лица, които няма да бъдат допуснати до трибуните на "Парк де Пренс", добавя изданието.

На терена "Юнайтед" се нуждае от чудо, за да отстрани ПСЖ. Френският тим спечели с 2:0 на "Олд Трафорд", но въпреки това не отписват реванша.

"Играем с исторически тим в Шампионската лига и място за предварителни сметки няма - каза Дани Алвеш, защитник на ПСЖ. - В първата среща направихме голяма крачка към отстраняването на "Юнайтед", но със сигурност не трябва да сме уверени, че всичко е приключило".

Ашли Йънг, капитан на "червените дяволи", изрази оптимизъм преди двубоя.

"Нищо не е приключило, но няма да е лесно - каза бранителят. - Имаме много проблеми в състава, но видяхте, че отново вкарваме. Имаме Ромелу Лукаку и да си призная, не ми се иска никога да играя срещу него. Той има различно присъствие на терена".

Снимка: Instagram

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят