Пак мразен от ЦСКА съдия ще свири в Разград

Съдийската комисия на БФС отново назначи мразен от ЦСКА рефер за гостуването срещу „Лудогорец“ в събота. „Червените“ преглътнаха почти мълчаливо факта, че Николай Йорданов трябва да свири днешния дуел за купата на България в Разград.

В събота арбитър на дербито ще е Драгомир Драганов. Ръководството на ЦСКА пусна декларация срещу варненеца дори след победа в Разград. През есента на 2017-а Драганов изгони пресилено Фернандо Каранга и не даде дузпа за „червените“ при победата с 2:1. За последно Драганов свири на „Лудогорец“ при успеха с 2:0 над „Левски“ на стадион „Георги Аспарухов“ през март. Тогава „зелените“ спечелиха категорично.

В същото време Светослев Дяков, капитанът на „Лудогорец“, обяви, че се вижда като бъдещ член на управата на клуба. „След края на кариерата си искам да остана във футбола – заяви халфът пред клубния сайт. - Мисля, че със знанията и опита ми ще бъда полезен. За мен ще е голямо удоволствие и отговорност да бъда част от ръководството на „Лудогорец“. Но първо трябва да бъда поканен, а след това ще се уточняват детайли.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ