Памела Андерсен пак е готова  за сватба

52-годишната дама била лесна мишена

Бракът є с Джон Питърс е незаконен

Памела Андерсън призна, че би искала да се омъжи отново, въпреки неуспешния є последен брак. По-рано тази година 52-годишната дама силно изненада обществеността, когато тайно се омъжи за стария си приятел, 74-годишния холивудския продуцент Джон Питърс. Този брак обаче не продължи дълго - 12 дни, след тайната сватбена церемония в Малибу, Памела и Джон се разделиха. Въпреки мимолетния и неуспешен брак, моделката признава, че би искала да се омъжи отново. “Още веднъж.

Моля те, Боже, поне още един път!”, казва Памела в интервю за The New York Times.

Звездата от “Спасители на плажа” говори и за краткия си скандален брак. “Аз съм романтик. Мисля, че съм лесна мишена. Не знам какво беше всичко това, но мисля, че страхът изигра голяма роля за раздялата ни. Това беше просто един кратък момент. Миг, който дойде и си отиде. Имаше сватба, но нямаше официален брак, нямаше нищо. Сякаш това никога не се е случвало. Звучи странно, но е така”, изповядва се Памела.

За кратката си афера с Питърс казва, че се е случила след връщането є от Индия, където прекарала три седмици в аюрведичен център, в който медитирала и подложила на терапевтичния метод на лечение Панчакарма и Пурвакарма.

“Върнах се, видяхме се с Джон и всичко се завъртя като вихър, но свърши много бързо. Между нас нямаше нищо физическо - просто приятелство”, казва Памела.
Раздялата на двойката наистина беше скандална. Тогава Питърс каза, че преди сватбата Андерсън е изплатила дългове в размер на 200 хиляди долара, но самата звезда отрече (въпреки това призна, че след раздялата им, Питърс є дал 100 хиляди долара безвъзмездно). Както се оказа, бракът на двойката не е бил регистриран законно.

След раздялата с Питърс, в изявление пред The ??Hollywood Reporter, Андерсън казва: “Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни”.

Памела и Джон се срещат за първи път преди повече от 30 години, но в края на миналата година официално оповестиха връзката си, а на 20 януари т. г. се ожениха в Малибу. Двойката направи романтично бракосъчетание на тайна церемония, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви, че “Памела никога не е използвала пълния си потенциал като актриса. Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите... Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява. Тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса”.

52-годишната Памела пък написа в социалните мрежи: “Джон е първото “лошо момче” на Холивуд. Обичам го дълбоко като член на семейството ми. Той никога не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има план”.

Да напомним, че първият съпруг на Андерсън беше американския музикант, барабанист Томи Лий, от когото роди двама синове: Брандън и Дилън. Вторият - беше Кид Рок, а третият є съпруг беше Рик Саломон (тя се омъжи за него два пъти).

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица