Паника заради изчезнала украинка в Бургас

Снимка: Архив

Чужденката открита жива и здрава, продала телефона си

Сигнал за изчезнала украинка изправи на нокти бургаската полиция във вторник.

Синът на чужденката, който е в родината си, се оплакал, че за последно я чул в началото на август. Тя дошла у нас в края на юни и започнала работа в хотел в Царево. Първо като хигиенистка, а после помагала в кухнята - режела салати. Наела си квартира в морския град.

По думите й, сутрин била на плаж, а следобед работела, разказал синът на 40-годишната Марина В. От десети август насам обаче не се обаждала. Преди това му съобщила, че има кандидат-жених, а последно получил съобщение "SOS, попаднах в робство."

Полицията започна издирване, а тягостни спомени започнаха да витаят окорло изчезването на украинката. Местни жители припомниха как от Приморско преди години изчезна дошла да летува у нас германка-пенсионерка, която и до ден днешен не е открита. Униформените съобщиха, че украинката Марина В. е висока около 173-175 см, тежи около 85 кг и е със светла коса. Говори български и английски.

За късмет, случаят имаше щастлива развръзка. Само за броени часове открихме жената, казаха от ОД на МВР пред "Труд". Украинката е продала телефона си по финансови съображения и затова не е имала връзка със сина си.

Коментари

Задължително поле