Пардю няма нищо против съдията

Никола Попов, съдията на вечното дерби, превърнал се в ябълка на раздора, не притеснява Алън Пардю. Английският треньор на ЦСКА се разграничи от декларацията на клуба, който поиска смяна на арбитъра минути след обявяването на наряда. БФС не реагира по никакъв начин, нито направи промяна.
"Нямам нищо общо с тази декларация и няма какво да я коментирам - каза Пардю. - Моята работа е да градя отбор и да го подобрявам."
През този сезон ЦСКА е всичко друго, но не и любимец на съдиите. Три дни преди да подаде оставка, бившият треньор Стойчо Младенов направи видео анализ на много ситуации - все в ущърб на "червените". Тогава шефът на реферите Виктор Кашай каза, че не го интересуват подобни клипове.
Няколко часа преди съвместната пресконференция в опит да демонстрира британско джентълменство Пардю пораздразни феновете с изказване по Би Ти Ви: "Ако бях неутрален фен, щях да кажа, че "Левски" е по-добрият. Но ние сме отбор традиции и имаме шансове на финала."
"Левски" не е печелил вечното дерби вече три години, в които се изиграха 10 мача. През тази година двата дуела с ЦСКА завършиха 2:1 в полза на "червените" и два пъти по 0:0.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ