Париж отново гори от любов - Моника Белучи и Тим Бъртън са гаджета

Сензационната корица с Белучи и Бъртън

Култовият режисьор и великата актриса били неразделни

Двамата се знаят от 2006 г., но обичта ги връхлетяла в Лион през ноември

Връзката била приета възторжено и от техните бивши “половинки”

“Фантастичен гръм от ясно небе” взривил, според “Пари мач”, любовта между Моника Белучи и Тим Бъртън. Както твърди светската седмична библия на Франция, култовият режисьор и кино-иконата се обичат поне от миналия октомври. И изтипосването им завчера под ръка на корицата на популярното списание накара парижани и всички французи да забравят поне за миг войната в Украйна, сушата и стачките срещу готвената пенсионна реформа. За да повярват отново в силата на обичта, благодарение на която могат да бъдат преодоляни ако не всички, то поне куп неволи.

Божествената Моника Белучи

Както обяснява “Пари мач”, шейсет и четири годишният топ режисьор, чийто първи сериал “Сряда” вече е хитов и се радва на успех в целия свят, и петдесет и осем годишната осиновена от Франция италианска филмова звезда се познават добре от 2006 г. Но “светкавицата” на любовта ги покосила през миналия октомври на кинофестивала “Люмиер” в Лион и сега Тим тръби под път и над път: “Лудо съм влюбен в Моника, не мога без нея!” А звезеците сред репортерите му откриха доста по-отдавнашно обяснение в любов, по-точно от 2013 г., пред списание “Гала”: “Мечтая да остана блокиран в асансьора с Моника Белучи, тя е толкова очарователна!”

Ексцентричният режисьор Тим Бъртън

Лъскавото парижко издание загатва, че връзката на вече неразделните Тим и Моника е била одобрена от техните деца. “Присаденият” във Великобритания американски режисьор бе женен между 2001 и 2014 г. за красивата английска актриса Хелена Бонъм Картър, от която има син Били Рей и дъщеря Нел. След като се разделят, Тим живее известно време със загадачната френска актриса и муза на Бернардо Бертолучи - Ева Грийн, но двамата нямат деца. Докато всеизвестна е дългата и напоителна любов на Моника Белучи с аса на френското кино Венсан Касел, от когото са родените в Рим нейни прекрасни дъщери - деветнайсетгодишнота Дева и тринайсет годишната Леони.

Ако се вярва на “Пари мач”, любовта на Тим и Моника била приета възторжено и от техните бивши “половинки”. С предишните си тръпки двамата поддържали прекрасни отношения, само дето като истинска италианка кино иконата от време на време се карала на Венсан Касел. Но не затова, че я е загърбил, а за това, че после се жени за неприлично по-младата от него с 30 години, тоест почти на възрастта на дъщеря му Дева, моделка Тина Кънаки. Като двамата даже имат и дъщеря Амазони.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица