Наследници на загинали в „Миджур“ искат по 150 000 лв обезщетение

Отцепиха 200-километрова зона край Габрово заради случай на африканска чума Агенцията по горите във Велико Търново ограничи достъпа до горски територии

Селена Гомес с ново видео, изцяло заснето на айфона й

Прокуратурата в Горна Оряховица разследва търговия с гласове

Спецпрокуратурата предаде на съд Миню Стайков и 13 други лица

Премиерът Борисов: Контрабандистите на цигари видяха, че в България нямат шанс, и започнаха да изнасят фабриките си в други страни

Намериха телата на 39 души в български камион във Великобритания

Сара Джесика Паркър с шокиращи разкрития за „Сексът и градът“

Арестуваха гимназисти, потрошили полицейски джип

ЦСКА спечели голямата битка

Във Враца забраниха продажбата на алкохол по време на вота

Заловиха 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян Открит е в родното му село

Увеличения до 630 евро за 465,112 пенсионери в Гърция

Отчетоха най-ниското ниво на контрабанда на цигари в последните десет години

Парното и топлата вода поскъпват от април

Парното и топлата вода в редица градове в България поскъпват от април, става ясно от доклад на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Най-голямо ще е повишението на цената в Плевен – над 37% и Бургас – с близо 26 на сто. Във Враца и Разград цената се качва с над 24 процента, във Велико Търново – 17.9%, в София – 22.7%, в Пловдив – с 21.8%.

Окончателното решение за повишаването на цената на синьото гориво КЕВР ще вземе на закрито заседания на 7 април.

Новите цени на газа биха се отразили и на цените на тока, тъй като ще засегна производството на електроенергия от високоефективни производства. За клиентите на ЧЕЗ елелектроенергията би поскъпнала средно под 1%, а за тези на „Енерго про” и ЕВН ще е около 1 на сто.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. И сега кой ще плаща повишенията, които стават по няколко пъти в годината? Тези, които гласуваха за политиханците, гласувайки в същото време за мутросмените като кой беше златев ли или друг паразит. Те са много. Изглежда целта на интермафията е да смачка България, като за целта ползва политиханците напр. бобик – болен и склонен към корупция с липса на интелект или други подобни индивиди. След като цените на консумативите непрекъснато се вдигат, без да има каквото и да е съобразяване със стандарта на средния българин той ще напусне или по-просто ще умре и ще освободи територия. Идеята, лансирана от интермафията глобалисти-сатанисти (те имат своя официална черква) за общи Балкани не е нова. Ще станем Балкания и ще сме периферията на Европа, която също ще бъде “обединена“ по някакви признаци/критерии, които да са в полза на интер правителство, не на населението на страните. Национализация на Топлото. Това е желанието на Народа и мафиотите, които мъчат България го знаят много добре. Но срамежливо дори не го споменават. И какво правим с душманите, за съжаление много от тях нарекли се българ??. Защо бобик, мафийката му и поддръжната им мутросмена помия не са в затвор? Проклятие за всеки, вдигнал ръка срещу Родината ни България. Амин!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.