Вегани се обявиха против курбана

Овладян е пожарът над Карлово Пълното потушаване на огъня ще отнеме 2-3 дни

Първично огнище на туберкулоза по говедата е регистрирано във ферма край град Стрелча

Меган Фокс: Не близвам джънк фууд

Сестри от Москва са влюбени в България Елена Малишева и Татяна Буянова идват редовно у нас от 9 години

В Германия ще заработи нова система за контрол върху техническото състояние на мостовете

53-годишен пациент на болницата в Търново спаси с орган човешки живот

Чудатите хобита на известните Трудно е да се повярва с какво се занимават някои знаменитости

Трима арестувани в Китай заради кражба на $87 млн. в криптовалути

Броят на жертвите при наводненията в Индия надхвърли 350 души

Трус от 4,9 по Рихтер разлюля турския курорт Датча

ЧЕЗ въвежда защитни стикери срещу манипулация на електромери

Аууу, убодох се на морски таралеж! 10 стъпки как да се справим, преди да ни развали почивката в Гърция, Турция или Хърватия

Неизвестна крепост край остров Свети Тома

Все още не се знае дали мъжът, застрелял младеж в Лесново е психологично болен

Парното и топлата вода поскъпват от април

Парното и топлата вода в редица градове в България поскъпват от април, става ясно от доклад на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Най-голямо ще е повишението на цената в Плевен – над 37% и Бургас – с близо 26 на сто. Във Враца и Разград цената се качва с над 24 процента, във Велико Търново – 17.9%, в София – 22.7%, в Пловдив – с 21.8%.

Окончателното решение за повишаването на цената на синьото гориво КЕВР ще вземе на закрито заседания на 7 април.

Новите цени на газа биха се отразили и на цените на тока, тъй като ще засегна производството на електроенергия от високоефективни производства. За клиентите на ЧЕЗ елелектроенергията би поскъпнала средно под 1%, а за тези на „Енерго про” и ЕВН ще е около 1 на сто.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. И сега кой ще плаща повишенията, които стават по няколко пъти в годината? Тези, които гласуваха за политиханците, гласувайки в същото време за мутросмените като кой беше златев ли или друг паразит. Те са много. Изглежда целта на интермафията е да смачка България, като за целта ползва политиханците напр. бобик – болен и склонен към корупция с липса на интелект или други подобни индивиди. След като цените на консумативите непрекъснато се вдигат, без да има каквото и да е съобразяване със стандарта на средния българин той ще напусне или по-просто ще умре и ще освободи територия. Идеята, лансирана от интермафията глобалисти-сатанисти (те имат своя официална черква) за общи Балкани не е нова. Ще станем Балкания и ще сме периферията на Европа, която също ще бъде “обединена“ по някакви признаци/критерии, които да са в полза на интер правителство, не на населението на страните. Национализация на Топлото. Това е желанието на Народа и мафиотите, които мъчат България го знаят много добре. Но срамежливо дори не го споменават. И какво правим с душманите, за съжаление много от тях нарекли се българ??. Защо бобик, мафийката му и поддръжната им мутросмена помия не са в затвор? Проклятие за всеки, вдигнал ръка срещу Родината ни България. Амин!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.