Български ало измамник завлече с 20 000 евро грък

Марешки превръща Пощенската палата във Варна в хотел

Заловиха младежи, крали гориво от пътно-строителна машина Злосторниците признали за деянието

Прибраха в психиатрия агресивен мъж Софиянецът буйствал в жилище и срещу полицаи в Свищов

Галина Георгиева е избрана за член на СЕМ от квотата на Народното събрание

Росен Бъчваров: Пробойната в системата на НАП вече е запушена

Гордън Рамзи отслабнал с 25 кг, след като спрял млечните продукти

Боил Банов: Ремонтът на Ларгото ще струва около 10 000 лева

Валери Симеонов: От НФСБ сме против машинното и електронното гласуване

Гладен човек с пет букви?

Музеят в Търново отбелязва 182 години от рождението на Васил Левски Показват изложба с документи и вещи на Апостола

Убиецът Полфрийман иска предсрочно освобождаване

Урсула фон дер Лайен: Впечатленията ми от българите са перфектни

Явор Колев, ГДБОП: Има задържан за хакерските атаки срещу НАП Заподозреният не е руски гражданин, обясни шефът на отдел „Киберпрестъпност”

Искрен Веселинов, съпредседател на ПГ на Обединени патриоти, пред „Труд“: Не сме счупили коалицията, това е последен шанс за съществуването й

Парно в районите, засегнати от аварията, ще има чак утре

Парното за районите на София, в които не работи, ще бъде пуснато през утрешния ден, тъй като в момента системата, която захранва „Младост“-ите основно се пълни с течност, съобщи изпълнителният директор на „Топлофикация София“ Георги Беловски по време на заседание на Столичния общински съвет.

Беловски разясни, че до довечера системата ще бъде напълнена с течност и очакванията на дружеството са през нощта да започне подаването на топлинна енергия към сградите. Относно компенсирането на клиентите на дружеството няма да заплащат услуга на Топлофикация за времето в което не са я получавали.

Те ще могат да предявят и претенции за обезщетение за периода след 48 ч., който е законовият срок за отстраняване на аварията, обясни Беловски. След като бъде направен анализ на ситуацията по отношение на това с кои сгради е имало просрочване на тези 48 ч., като това ще стане чрез доказване със съответните електронни устройства, които „Топлофикация“ има и се докаже, че до определен район или сгради е доставена топлинна енергия или не, тогава този доклад ще бъде представен пред Столичния общински съвет. Той ще вземе решение за начина, по който клиентите ще бъдат обезщетени, защото размерът на обезщетението не е фиксиран в общите условия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.