Време е за дерби!

Над 50 огнеборци, Гражданска защита и доброволци гасиха 5 часа пожар край Търново

На 18 март 2018 да почерпят

Чехия, Словакия и Швеция отхвърлиха твърденията на Мария Захарова за съпричастност към невротоксина, използван срещу Сергей Скрипал

Приключиха преговорите между шведския и севернокорейския външен министър

Изборите в Русия: Странни птици има сред осемте кандидати

Само 1 от 10 българи спортува активно, румънците са по-мързеливи от нас в ЕС 70% от нашенците обаче смятат, че са в добро или много добро здраве

Властите в Албания издирват двама българи, част от банда за фалшиви документи

25 000 руснаци може да гласуват у нас за президент Бюфет с деликатеси ще има в секцията на посолството в София

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 18 март 2018

Българка с награди за висша мода в Щатите Заедно с трима сънародници Антоанета Балабанова получи оскар на съпътстващите призове Red Carpet Concierge International в Чикаго

Томислав Дончев: Тези които искат да бутнат властта с партизански методи, заслужават прозвището “гадове”

Варненски ученици спечелиха конкурс на НАСА В надпреварата участвали над 10 000 деца от цял свят

Китай заяви, че е категорично против американския закон за официалните контакти между САЩ и Тайван

Гореща размяна на съпруги В “Смени жената” певицата Йоана гледа овце, фитнес моделът Биляна Йотовска яде свински крачка и жена на каишка чете Библията

Партньори на коалицията: Подкрепяме “АБВ-Движение 21” заради водачи като ген. Михо Михов

“Подкрепяме коалиция “АБВ-Движение 21″ заради водачи на листи от народни представители като генерал Михо Михов. Той носи гена на истински родолюбец, който защитава българския народ и достойнството на армията”, с тези думи към водача на кандидат-депутатската листа в 16 МИР Пловдив-град се обърна председателят на Движение за социален хуманизъм и ексдепутат Александър Радославов по време на среща дискусия в Дома на културата “Борис Христов”.

По време на форума за националната сигурност и външната политика ген. Михо Михов подчерта, че България трябва да си отговори в кой сценарий е включена, след като ЕС ще се развива на няколко скорости и по 5 сценария. Според него това ще зависи и от избора на гражданите – ако те не гласуват за политически сили, които са готови да управляват страната 4 години, и постоянно се правят избори, това означава, че държавността се е сринала. “България трябва да развие силна икономика, да гарантира по-успешно националната си сигурност и по-активно да защитава своите интереси пред Европа и света”, заяви ген. Михов, който отбеляза, че с 6-6,5% е ощетен БВП на страната ни от въведените санкции срещу Русия. С оглед промените в света и бежанския натиск нашата стратегия за национална сигурност има нужда от пълна преработка. За “АБВ-Движение 21” войната не е средство за разрешаване на международни проблеми, националната сигурност е приоритет, тъй като светът е на кръстопът.

По време на обиколката на генерал Михо Михов из центъра на Пловдив, той бе спрян от мъж, който чрез него поиска да благодари на Ивайло Калфин и АБВ за огромната подкрепа към децата с увреждания в Пловдив. “За нас тази помощ е безценна! Предайте на г-н Калфин колко сме признателни!”, заяви мъжът, който се оказа председателят на УС на сдружение “Различни, но равни” Атанас Тавков. “Само който не се е сблъсквал с този проблем, може да остане равнодушен към него, приветствам всички семейства, които са се нагърбили и сами отглеждат децата си, колкото и трудно да е това”, отговори бившият командващ армията и увери, че грижите за хора в неравностойно положение ще продължат.

На много места по Главната улица генерал Михов беше спиран от колеги, с които е работил в Пловдив и региона. Всички изразяваха радостта си, че ще бъде депутат от Пловдив и пожелаваха успех. След обиколката в квартал “Капана” водачът на листата в 16 МИР увери творческите гилдии, че той и коалицията, която представлява, ще участват пряко в подготовката на инфраструктурата с труд, средства и управленска позиция на централно и местно ниво. “Пловдив е най-подходящият град за културна столица на Европа, тук артистичният дух е не само жив, но и много активен”, заяви генералът, след като видя колко е преобразен кварталът на творческите индустрии “Капана”.

От разговорите с търговците на Четвъртък пазара ген. Михо Михов остана огорчен, че почти липсва родната земеделска продукция. “Навремето тези тържища бяха място, където производителите от селата край Пловдив продаваха пресни плодове и зеленчуци, а домакините се снабдяваха оттук. За жалост сега в бранша преобладават прекупвачите на вносни стоки”, коментира генералът. Съживяването на българското село е жизнено необходимо не поради носталгия, а поради заплаха за нашето съществуване. В програмата на коалицията като приоритет е стимулира не и възстановяване на кооперациите, които да се обединяват за общо производство, общи доставки и т.н., с оглед създаване на конкурентоспособно българското селско стопанство.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.