Холандия намалява до 100 км/ч скоростта на магистралите Решението ще влезе в сила от 2020 г.

165 лева повече за две трети от учителите Вдигат лекторските часове със 17-18%

Ердоган пристигна в Белия дом

Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Партньори на коалицията: Подкрепяме „АБВ-Движение 21“ заради водачи като ген. Михо Михов

„Подкрепяме коалиция „АБВ-Движение 21″ заради водачи на листи от народни представители като генерал Михо Михов. Той носи гена на истински родолюбец, който защитава българския народ и достойнството на армията“, с тези думи към водача на кандидат-депутатската листа в 16 МИР Пловдив-град се обърна председателят на Движение за социален хуманизъм и ексдепутат Александър Радославов по време на среща дискусия в Дома на културата „Борис Христов“.

По време на форума за националната сигурност и външната политика ген. Михо Михов подчерта, че България трябва да си отговори в кой сценарий е включена, след като ЕС ще се развива на няколко скорости и по 5 сценария. Според него това ще зависи и от избора на гражданите – ако те не гласуват за политически сили, които са готови да управляват страната 4 години, и постоянно се правят избори, това означава, че държавността се е сринала. „България трябва да развие силна икономика, да гарантира по-успешно националната си сигурност и по-активно да защитава своите интереси пред Европа и света“, заяви ген. Михов, който отбеляза, че с 6-6,5% е ощетен БВП на страната ни от въведените санкции срещу Русия. С оглед промените в света и бежанския натиск нашата стратегия за национална сигурност има нужда от пълна преработка. За „АБВ-Движение 21“ войната не е средство за разрешаване на международни проблеми, националната сигурност е приоритет, тъй като светът е на кръстопът.

По време на обиколката на генерал Михо Михов из центъра на Пловдив, той бе спрян от мъж, който чрез него поиска да благодари на Ивайло Калфин и АБВ за огромната подкрепа към децата с увреждания в Пловдив. „За нас тази помощ е безценна! Предайте на г-н Калфин колко сме признателни!“, заяви мъжът, който се оказа председателят на УС на сдружение „Различни, но равни“ Атанас Тавков. „Само който не се е сблъсквал с този проблем, може да остане равнодушен към него, приветствам всички семейства, които са се нагърбили и сами отглеждат децата си, колкото и трудно да е това“, отговори бившият командващ армията и увери, че грижите за хора в неравностойно положение ще продължат.

На много места по Главната улица генерал Михов беше спиран от колеги, с които е работил в Пловдив и региона. Всички изразяваха радостта си, че ще бъде депутат от Пловдив и пожелаваха успех. След обиколката в квартал „Капана“ водачът на листата в 16 МИР увери творческите гилдии, че той и коалицията, която представлява, ще участват пряко в подготовката на инфраструктурата с труд, средства и управленска позиция на централно и местно ниво. „Пловдив е най-подходящият град за културна столица на Европа, тук артистичният дух е не само жив, но и много активен“, заяви генералът, след като видя колко е преобразен кварталът на творческите индустрии „Капана“.

От разговорите с търговците на Четвъртък пазара ген. Михо Михов остана огорчен, че почти липсва родната земеделска продукция. „Навремето тези тържища бяха място, където производителите от селата край Пловдив продаваха пресни плодове и зеленчуци, а домакините се снабдяваха оттук. За жалост сега в бранша преобладават прекупвачите на вносни стоки“, коментира генералът. Съживяването на българското село е жизнено необходимо не поради носталгия, а поради заплаха за нашето съществуване. В програмата на коалицията като приоритет е стимулира не и възстановяване на кооперациите, които да се обединяват за общо производство, общи доставки и т.н., с оглед създаване на конкурентоспособно българското селско стопанство.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.