Патрис Евра идва за шоу мача на Бербатов и Фиго

Френският национал Патрис Евра е поредното голямо име, което ще вземе участие в благотворителния мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Срещата ще се състои на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" в столицата.

Евра, който в момента играе за Олимпик Марсилия, бе част от последния отбор на "Манчестър Юнайтед", стигнал до три финала в Шампионската лига и един трофей. Бранителят се присъединява към потвърдилите вече участие в мача и други легенди на "Юнайтед" - Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин ван дер Сар и Неманя Видич.

А ето и как Димитър Бербатов представи Евра в профила си във Фейсбук:

"Другият ми брат :) Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра! Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с "Манчестър Юнайтед" и с 2 титли на Италия с "Ювентус". Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на "Юнайтед". Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С "червените дяволи" има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ