Пауло Аутуори: Предстои много опасен мач

Българският шампион „Лудогорец“ е на прага на трето участие в груповата фаза на Лига Европа. За целта „орлите“ трябва да довършат мисията с „Торпедо“ (Кутаиси). „Зелените“ спечелиха първия плейоф в Грузия с 1:0, а сега предстои реванш в Разград. Пауло Аутуори, наставникът на домакините, предупреди своя тим преди решителните 90 минути тази вечер.

„Който е във футбола от много години като мен, трябва да е наясно, че предстои един много опасен мач – обясни опитният спец на пресконференция. - Предимството от един гол не е достатъчно и не можем да смятаме, че всичко е решено. Разговарял съм с всички играчи през последните дни по темата. Наясно сме, че противникът не се е отказал от амбицията да продължи. Най-важното обаче е как ние ще се представим в този двубой.“

Аутуори отхвърли възможността тимът му да търси равенство по пътя към групите: „Изминали са само 90 минути от този сблъсък, а преднина от 1:0 не ни дава нищо. Затова трябва да създаваме положения, да играем добре, за да сме по-спокойни. Целта е да бележим голове.“

Бразилският специалист призна, че е наясно с начина на игра на „Торпедо“ (Кутаиси), но допълни, че е сигурен, че грузинците също са проучили добре неговия тим.

В деня преди срещата ръководството на „Лудогорец“ предупреди феновете, че ще бъдат подлагани на щателна проверка. Срещата е от 20,00 ч., а вратите на стадион „Лудогорец Арена“ отварят в 18,00 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ