На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Певецът Дани Милев спечели „Бургас и морето“

Снимка: Черноморие бг

Певецът Дани Милев спечели тазгодишната първа награда на конкурса „Бургас и морето“. Песента „Това си ти“ по негова музика и аранжимент, и текст на Катерина Бакларова, грабна публиката и журито, и Дани Милев стана фаворитът в августовската вечер в събота. По време на 37-то издание на националния конкурс „Бургас и морето“, над Летния театър в морския град, се изсипа пороен дъжд, но покривът над култовия театър запази сухи и зрители, и участници. Сигналът на фестивала по музика на композитора Стефан Диомов, даде начало на конкурсната вечер. Пръв Стефан Илчев, изпълни „Морско синя любов“, която спечели наградата на публиката миналата година.

Зрителите в Летния театър имаха възможността да чуят 12-те финални песни, допуснати до конкурса от подборната комисия. За разлика от предишните години, когато оценките се обявяваха веднага след всяко изпълнение, тази година журито обяви как е гласувало на края на конкурса и след рецитала, който бе с песни по стихове на любимата на бургазлии поетесата Петя Дубарова. На второ място е песента „Тръгваш ли?“ на Мина Пенкова, а на трето място бе класирана „Тоя влак за Бургас“ по текст на Христо Фотев, музика и аранжимент – Руслан Карагьозов, изпълнена от Георги Дюлгеров.

Наградата на публиката тази година бе за песента „Мечтай, море“ по текст на Татяна Йотова, музика на Мартин Антонов, аранжимент – Пламен Велинов в изпълнение на Александър Томов.

В рецитала на конкурса участваха куп звезди- Йорданка Христова, Росица Борджиева, Росица Кирилова, Дует „Ритон“, група „Домини“, Кичка Бодурова и др. Наградата на тазгодишния победител- Дани Милев, връчи Йорданка Христова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.