Кифла или кроасан? Респект или уважение… Прости сме като кифли понякога

Ангел Джамбазки влиза в битката за София със заявка да премахне гетата

Километрични опашки на „Капитан Андреево“ към Турция

Да живеят печените чушки

Ренета Инджова: Скандалът с руска намеса и шпионаж у нас е постановка

Волубилис – сърцето на древен Рим в Мароко

Адвокат Марковски: При умишлено убийство не трябва да има съкратено съдебно следствие

Алисия, Павел и Венци Венц и Любо Киров на една сцена Представиха музикалната платформа Tidal, която навлиза в България

Цветанов: Хората от обкръжението на Борисов му казват това, което иска да чуе Премиерът ме попита дали ще правя политически проекти, заяви бившият зам.-председател на ГЕРБ

Застраховки вървят ръка за ръка с ипотечния кредит Отказват плащане, ако скриете заболяване

Силвия Великова: Оставам в БНР, няма да се откажа сама от работата си Усещането "да си задраскан", е ужасно, заяви журналистката

Кражби на скъпи играчки от магазин в столичен мол, участва и дете

Платиха 700 000 евро за най-скъпото ново Bentley Цената на модела Flying Spur First Edition скочи над три пъти в търг на Елтън Джон

Пасторът на Джок Полфрийман: Има право на втори шанс, защото ясно осъзнава какво се е случило Не очакваше да бъде пуснат на свобода, беше отчаян, заяви пастор Иводор Ковачев

Президентът Радев се срещна с изпълняващия длъжността посланик на САЩ у нас Джъстин Фридман

Педерастите в САЩ бият тревога Администрацията на Тръмп обсъжда мерки за ограничаване на тяхната подкрепа

Влюбени войници в US армията

Обама пусна перверзниците и в армията

Ако говорим за САЩ, златният век на педерастията в тази страна (без да броим бунтовете в Стоунуъл, в резултат на което тази болест беше изключена от списъка на психиатричните диагнози, най-напред от Асоциацията на психиатрите на САЩ, а след това от контролираната от нея СЗО), настъпи по време на управлението на Барак Обама, когато бяха приети решения, които позволяват на изявени перверзници да служат в армията и както и на забраната да бъдат уволнявани от работа, тъй като това се смята за дискриминация на основата на пол. Тръмп иска да реформира именно това „фундаментално“ постижение на своя предшественик, което вече предизвика широко разпространена истерия в западните либерални медии.

На 11 юли порталът на NBC съобщи: Комисията за неотменимите права на човека към администрацията на Тръмп е запълнена с хора, които имат „история в борбата срещу развитието на движението ЛГБТ. Тази комисия е създадена през юли от администрацията на Тръмп, за да „преразгледа ролята на правата на човека в американската външна политика“. Държавният секретар Майк Помпео коментира новината по следния начин: „Следва преразглеждане на правата на човека, тъй като някои претенции влизат в конфликт с други претенции, повдигат въпроси и конфликти, и на чиито интереси трябва да се даде приоритет“.

За ръководител на новата комисия бе назначена професорката от Харвардския университет Мери Ан Глендън. По-рано Глендън беше американски посланик във Ватикана и открито се противопостави на аборта и на еднополовия брак, а през 2009 г. отказа да получи медал от ръцете на Барак Обама. Глендън също така заяви, че за отглеждането на деца е необходимо семейство (според американските медии към 2013 г. само 20 процента от американските домакинства са били брачна двойка, отглеждаща деца, докато през 1970 г. тази цифра е била 40%).

Сред членовете на новата комисия са Питър Берковиц, който през 2003 г. нарече решението на Върховния съд относно декриминализацията на хомосексуалността „опасно“, Шейх Хамза Юсуф Хансън, който през 2011 г. обяви, че еднополовият брак е знак за „края на времето“, Меир Соловейчик, който през 2012 г. написа анотацията към книгата, насочена срещу ЛГБТ хората, че тази книга служи като „влиятелен инструмент за защита на брака, какъвто той е исторически и винаги е бил правилно разбиран“, Жаклин Ривърс, заявила през 2014 г., че еднополовият брак нарушава правата на обикновените двойки, Кристофър Толефсен, който през 2015 г. заяви, че промяната на пола е „знак за безсърдечна култура“ и Ф. Картрайт Уайланд, който през 2017 г. нарече брака „постоянен съюз на един мъж и на една жена“.

Американските медии отбелязват, че ако при Обама Бюрото за демокрация, правата на човека и труда в своите годишни доклади е отделяло основно внимание на педерастията, то при Тръмп систематично е премахнало секциите за правата на жените и ЛГБТ в тези доклади. Освен това следващата година Върховният съд на САЩ трябва да вземе решение по дело, което разглежда въпроса дали религиозната свобода дава право на религиозните хора да отказват услуги или работа на ЛГБТ хората. В средата на август Министерството на правосъдието в администрацията на Тръмп поиска от Федералната агенция за правата на трудоустроените да промени своята позиция и да информира Върховния съд за необходимостта да се разреши на представителите на бизнеса да дискриминират транссексуалните, без да нарушават закона.

Също така в американската преса се появи съобщение, че Брайън Браун, ръководител на Националната организация на брака и председател на Световния конгрес на семействата, е направил предложение до Комисията за намаляване на правата на ЛГБТ. В апел към своите привърженици Браун твърди, че новата комисия на Тръмп е създала „изключителна възможност да се бори за еднозначно и трайно признаване на естественото семейство“. Според него Комисията „създава форум с цел да постави под въпрос американската външна политика, която в миналото е започна да изразява ултралява политика, прикрита под формата на така наречените човешки права“.

Марш на ЛГБТ в САЩ

На фона на тези репортажи стотици американски медии като по команда започнаха да нагнетяват истерията за „дискриминацията“ на бедните перверзници. Например, Buzz Feed News разказа смразяваща история за това как погребален дом в Мичиган сега има право да уволни своя служител, който идва на работа облечен като жена. А на портала VOX случващото се беше описано като „опити на консервативните групи да разширят границите на своите религиозни свободи“.

От това американците могат само да се радват. Но в Русия, напротив, не е много. Перверзниците, които изстреляха агентите си във властите и в медиите, продължават агресивния натиск върху нашата страна. Лобистите на извращенията се намърдват в училището и здравеопазването, имат достъп до ефира на федералните канали и развращават безнаказано нашите деца в Интернет и се опитват да привлекат към съдебна отговорност нормалните хора за хомоненавистни коментари в социалните мрежи.

ЕСПЧ, наблъскан с первезници, пуска решения, които задължават Русия да разреши паради на педерастите (поздрави на всички наши политици, които бяха толкова щастливи от завръщането на Русия в ПАСЕ), а европейските бюрократи открито искат ратифицирането на Истанбулската конвенция за насилието над жени и унищожаването на семейството чрез приемането на законопроекти за домашното насилие, които също се лобират от същите глобални организации на содомитите.

Освен това содомията е проникнала дори в педагогическите университети на Русия, където се обучават бъдещите учители, и в научно-експертната общност. По-специално, в мрежата активно се популяризират лекциите на кандидата на биологични науки, член на Комисията за борба с псевдонауката на РАН Александър Панчин, чийто трудове са пълни с псевдонаучни изявления, които оправдават хомосексуализма и склоняват децата към опасно поведение.

Ако тази зараза не бъде спряна, след около 5-10 години Русия може да се превърне в същото жалко зрелище като някои в Германия, Норвегия или Великобритания, където според анкетите 49% от хората под 18 години не могат да кажат от кой пол са. В САЩ Тръмп осъзна, че световните финансови „елити“, които стоят зад движението на педерастите и другите антидемографски „ценности“ (те го обясняват с кризата на свръхнаселението и че няма достатъчно място на планетата за всички и че е необходимо да намалява населението по всякакъв начин), което води страната му към бездна. Властите на Русия не разбират ли това? В САЩ и в Европа всичко започна по същия начин, като започна и при нас.

Превод за “Труд” – Павел Павлов

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.