Педофил блудствал с изчезнало дете

Полицаи от Гоце Делчев издирваха 10 часа изчезналите деца.

Задържаха извратеняка в изоставена къща

Родителите са в чужбина

Педофил е блудствал с 10-годишното момиченце, обявено за издирване заедно с 9-годишното си братче. Децата, които са от град Хаджидимово, играли навън, но не се прибрали за вечеря. Баба им ги потърсила и след като не ги открила, подала сигнал в полицията. След повече от 10 часа издирване малчуганите бяха открити в изоставена къща в града, в която се бил настанил криминално проявеният Димитър Урдев.

Полицията задържа 35-годишният мъж, а след експертизи и разпити се оказа, че той е блудствал многократно с момиченцето. Детето от страх е мълчало и не посмяло да каже на никого. При разпитите педофилът признал престъплението, но казал, че детето било свикнало, защото често го посещавало.

Димитър Урдев е с наложена 72-часова мярка за задържане. Срещу него има вече повдигнато обвинение за блудство с малолетна.

Родителите на децата са в чужбина и те са оставени на грижите на възрастната им баба. Малчуганите редовно бягали от вкъщи, възрастната жена трудно се справяла с тях, казват местните жители. С децата се се заели социалната служба и Закрила на детето.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право