Пенев: БФС да си подреди къщичката

Снимка Спортал

Любослав Пенев, треньор на ЦСКА, отново размаха пръст на БФС. Този път преди мача със „Септември“ през уикенда.

„Не може да се управлява по този начин – каза Пенев. - Няма да си променя мнението. За мен е жалко всеки път да си говорим за рефери и БФС. Не сте ли наясно? Малко са хората, като мен, които публично си изразяват мнението. Нали искаме революция? Преди дни клубът ме подкрепи с декларация по повод случващото се. Подадохме жалба за съдийството в дербито с „Левски“. Какво ще е решението, нямам представа. БФС трябва да се замисли и добре да си подреди къщичката. Поръжението от „Левски“ - какъв тип загуба е това и от къде идва? Еднакъв критерий да има в отсъжданията на съдиите. Аз съм за това“.

Пресконференцията на Пенев започна в нетрадиционен час – 13:23. Треньорът обаче имаше логично обяснение.

„Идвах от Панчарево и това беше най-точният час – каза той. - Така го пресметнах. 13:23 е часа като 13:15, 13:34, 16:22...“.

Новото попълнение Нуно Томаш тренира на равно със съотборниците си и може да дебютира срещу „Септември“. Пенев разкри, че Данте Стипица е „полуготов“ и пропуска двубоя. Същото важи за Евандро и Жеферсон. Николай Бодуров ще мине прегледи, а след това ще се прецени неговото състояние.

„Но ни трябват нови играчи – добави Пенев. - Можем да вземем свободни агенти. Димитър Бербатов? Нека изчакаме“.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ