Пенев защити съдиите, нападна БФС, Бодуров изгоря

Всички билети за реванша ЦСКА - „Ботев“ (Пд) на стадион „Българска армия“ са продадени. В деня преди двубоя за Купата на България Любослав Пенев се хвърли срещу БФС. Треньорът защити любимата си мишена – съдиите, и подхвана техните „поръчители“.

„Поръчките идват от офисите от Бояна до Околовръстното шосе – изригна Ел Голеадор. - Докато виждам нередности, няма да си мълча. Във всички професионални спортове има правила, така е и във футбола. Съдиите не са най-виновните. Някои хора се радват, че не се спазват правилата. Претендирам, че много разбирам. Гледам отборите. В едни мачове са кротки като агънца, а в други ритат като катъри. Съдията не пази футболистите. ЦСКА е ощетен в много мачове. Играхме 10 срещу 11, не сме пробвали 9 срещу 11.“

Рефер на реванша от 19 ч на „Българска армия“ е Петър Костадинов. Арбитърът е със статут на новобранец в съдийството. Преди година Костадинов бе наказан от БФС за 2 неотсъдени дузпи в мача „Етър“ - „Славия“, в полза на „виолетовите“.

Португалецът Тиаго е на линия и ще играе срещу „Ботев“. Халфът пропусна загубения с 2:3 първи двубой, както и вечното дерби с „Левски“.

Дисциплинарната комисия на БФС съсече капитана на „червените“ Николай Бодуров. Защитникът е наказан за един мач, защото наплюл Богдан Вашчук от „Левски“. Дисципът е бил сезиран от комисията по етика и феърплей. От нея идва и наказание на Пенев – 8000 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ