Пенсионерката, осакатена на спирка, носела лекарства за болния си мъж (ВИДЕО) Оперират счупения таз на жената

Млад бургазлия се развилня безпричинно на автобусна спирка и изля агресията си срещу 72-годишна пенсионерка. Жената била при личния си лекар и се връщала с лекарства към дома си, където я чакал болният й съпруг. Тя приседнала на пейките на новата автобусна спирка в жк „Изгрев“, когато чула смразяващ крясък на непознатия: „Изчезни оттук!“

Брутални кадри от Бургас!!!Ето такива хора, като този индивид, не трябва да бъдат сред обществото! А колкото до останал…

Публикувахте от ДА СПРЕМ Своеволията в България в 16 май 2017 г.

Младежът, който седял в близост, станал внезапно и ритнал жестоко възрастната жена. После невъзмутимо се отдалечил без да бърза, даже се навел да вземе камък от улицата и се пробвал да го метне по строполилата се жена.

На спирката било пълно с хора, но никой не посмял да го подгони. Общината веднага е предоставила запис от устройството на полицията и биячът – Живко Х., бил заловен. В момента е настанен в Психото в Бургас. Чака се становище от лекарите- дали е вменяем. От прокуратурата обявиха, че е започнало досъдебно производство по случая. От магистратурата заявиха, че има данни, че нападателят страда от шизофрения.

Пенсионерката, която се казва Виолета, е настанена в болница със счупен таз. Всеки момент жената ще бъде оперирана, казаха от здравното заведение.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Аз познавам един такъв – агресивен към познати и непознати, защото е убеден, че го преследват – постоянно и навсякъде и всеки !!
    Съседите не могат да го въдворят в Психото, защото трябвало ДА СТАНЕ ИНЦИДЕНТ, за да се намеси Полицията !!!
    В същото време човека си е убеден, че е здрав и че проблема е в останалите !
    Омагьосан кръг!
    И жестокото е, че трябва да пострада човек, за да имат основание да го въдворят за лечение!

  2. Грозна, грозна сцена. От българското ежедневие. Психото напада възрастната жена, а другите гледат и не вярват на очите си, като препарирани. Никой не прави нищо, щото е по-лесно. Утре ще се случи и на тях, ама тази „свежа“ мисъл не минала през закърнелите им мозъци. Това можеше да е майката или бабата на всеки от тях. Жалко за тази държава, за нейното население, за вгорчения живот на тази възрастна жена.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.