Пенсионер заби колата си в градски автобус

Болен пенсионер се заби в пълен с пътници автобус. За щастие жертви няма, но пътниците в градския транспорт изпаднали в паника. В стрес е и 70 годишният мъж, който причинил инцидента.

Пенсионерът бил зад волана на возилото си и в момента, когато трябвало да се включи от ул. "Гладстон" по булевард "Иван Вазов", в посока жк "Меден рудник", за момент загубил съзнание. Забил се в автобуса от градския транспорт, отнемайки предимството му.

От сблъсъка колата му е смачкана, сериозни щети има и по рейса. От градския превозвач "Бургасбус" са изпратили нов автобус, който продължил курса по линията към "Меден рудник".

Оказало се, че шофьорът, причинил катастрофата има здравословни проблеми, но не е бил пиян. Това показала пробата с дрегер. Още два скандални инцидента са станали в Бургас само за един ден. "Фиат Пунто", с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния И.Д. е блъснал пешеходка, пресичаща на зебра. Жената е 30 годишна, от Бургас. Отървала се е с контузия на десния крак.

До бл. 95 на улица «Копривщица», «Рено Канго», с бургаска регистрация, управлявано от 30 годишния К.П. от Дебелт блъснало внезапно навлязлата на платното за движение жена. Тя е с инициали К. С., 33 годишна от Бургас, която получила контузия на левия крак.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони