Пенсионер и жена му се обърнаха с АТВ

Неправоспособен водач на 66 г. е с опасност за живота след като преобърна себе си и съпругата си с АТВ. Към нерегистрираното превозното средство пенсионерът бил закачил и каруца, съобщават от полицията.

Произшествието станало към 14,15 часа в четвъртък между шуменските села Тушовица и Риш. И.А./66г./ управлявал в посока към село Риш, на задната седалка се возела съпругата му Н.А./62г./. Загубил контрол над АТВ-то и се преобърнал встрани от пътя. След инцидента техен близък прибрал возилото от пътя и полицаи открили мястото на произшествието само по следите от кръв. Двамата пострадали жители на Риш са настанени за лечение в шуменската болница с множество рани. Мъжът е с опасност за живота, а съпругата му се е отървала с фрактура на раменна кост. По случая с множество нарушения се води досъдебно производство.

При друг пътен инцидент "Опел Вектра" блъсна неосветена каруца, чийто водач бил в нетрезво състояние. Инцидентът станал към 21 часа до шуменското с.Стоян Михайловски. Каруцарят М.Е./57г./ от село Бозвелийско е в шуменската болница с черепно-мозъчна травма. Взета му е кръвна проба за изследване. Шофьорът на опела Т.Д./40г./ от село Крива река е тестван с дрегер, не е отчетен алкохол, съобщават от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България