Пенсионер рецидивист насили момиче край гарата в Пазарджик

4 години затвор при първоначален строг режим даде Районният съд в Пазарджик на бездомник, насилил момиче в изоставена сграда на ул. „Драва” в района на гарата. Мъжът е неженен, пенсионер, осъждан е за предишни престъпления.

В продължение на няколко часа изнасилвачът натискал ужасената млада жена на мръсен дюшек, оставен на мястото от други бездомници и ѝ нанесъл побой, за да я принуди да задоволи желанието му, съобщава Дарик.

Момичето се прибирало от работа към 19 часа на 4 май 2015. Живеела в апартамента на свой приятел в село Главиница и всяка вечер си ходела пеш. Този път обаче много ѝ се приходило по голяма нужда, затова се скрила във вътрешността на изоставената сграда. Там я издебнал насилникът.

Първо пробвал да я принуди да му прави френска любов. Като видял, че тя се дърпа, я заудрял с юмруци, повалил я на мръсния дюшек, налагал я с бастун. Заплашвал я, че ще избие зъбите ѝ, ако посмее да вика, изброи в обвинението си прокурор Радослав Бакърджиев.

Изнасилвачът се наливал с ракия, като държал жертвата си под око и я заставил да пипа члена му, за да го възбуди повече.

Към полунощ се изморил и заспал върху жената. Тя изчакала да заспи дълбоко и се измъкнала. Хукнала боса панически към гарата, а когато вече била на безопасно разстояние, намерила телефона си в джоба на дънките и звъннала на 112.

Пристигналите на мястото полицаи намерили маратонките на момичето да се въргалят край дюшека, на който хъркал насилникът, а под главата му била нейната раница с лични вещи. Задържали го, но после бил освободен с подписка.

Няколко дни по-късно срещнал младата жена в центъра на града. На всеослушание започнал да ѝ предлага пари срещу сексуални услуги. Тя избягала изплашена.

Обвиняемият опита да убеди магистратите, че за пръв път вижда момичето и не помни да е опитвал да я изнасилва в сградата, където понякога нощувал. Пред съдия Таня Петкова обаче натежаха както намерените веществени доказателства, така и многократните му осъждания в миналото за предишни престъпления.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право