Пенсионер спечели смартфон с касова бележка за 20 ст.

Късметлия от област Шумен получи седмична награда смарт телефон в лотарията „Касов бон“ с покупка за 20 стотинки. Щастливецът е пенсионерът от старата столица Велики Преслав Евгений Янакиев. Това е седмичната награда в играта на НАП за периода 18-25 ноември.

Директорът на офиса на НАП-Шумен Светла Върбева връчи наградата на победителя във вторник- нов смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180 градуса зрителен ъгъл. Това е чудесен подарък за предстоящия му рожден ден, съобщават данъчните.

Лотарията „Касов бон“ стартира на 16 ноември м.г. и ще приключи в петък тази седмица. Активните участници в лотарията от област Шумен надхвърлят 4 300. Те вече са регистрирали 1 621 940 касови бележки за участие.

В Разград има най-много регистрирани касови бележки средно на човек – 403. На следващо място са Видин и Шумен, съответно с по 378 и 373 бележки.

До момента най-високата регистрирана сума в лотарията е 10 000 лв., а най-ниската 3 ст., сочи статистиката.

Щастливецът, който ще грабне голямата награда чисто нов лек автомобил, ще бъде изтеглен на 11 декември в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. До момента са раздадени 50 смарт телефона и 11 телевизора, а две от големите награди са спечелени от шуменци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България