Пенсионираха заместник-апелативния прокурор на Пловдив Атанас Гичев

заместник-апелативния прокурор на Пловдив Атанас Гичев

Главният прокурор Сотир Цацаров награди досегашния заместни-апелативен прокурор на Пловдив Атанас Гичев с грамота и почетен знак на Прокуратурата на Република България за висок професионализъм в цялостната му работа като прокурор.

Гичев е поощрен и от ВСС (Висшия съдебен съвет) с отличие Личен почетен знак - първа степен – „Златен“ за образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Наградите бяха връчени на Атанас Гичев, който навърши възраст за пенсиониране, от апелативния прокурор на Пловдив Иван Даскалов в присъствието на колегите и съдебните служители.

„Прокурорската колегия ви благодари за годините на честен и всеотдаен труд в съдебната система. Оценяваме, че с професионалното си поведение и висок морал, вие сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим ви за проявената почтеност и за личния ви принос за въздаване на правосъдие, което да оставя в обществото чувството за законова и човешка справедливост“, е записано в решението на Прокурорската колегия на ВСС.

Атанас Гичев е работил като прокурор в продължение на 39 години, като кариерата му е преминала на всички нива в прокуратурата в Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България