Периодът за регистрация за кампанията Зелена карта 2019 ще бъде рестартиран

Зелената карта дава право на легален престой и работа в САЩ в продължение на 10 г., като след петата може да се кандидатства за гражданство.

Кандидатите, подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще трябва да го изпратят отново

По технически причини периодът за регистрация за кампанията Зелена карта 2019 ще бъде рестартиран, като всички кандидати, които са подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще трябва да го изпратят отново, гласи публикувано днес съобщение на фейсбук страницата на посолството на САЩ в България.

Новият регистрационен период за кампания Зелена карта 2019 година ще започне в 19:00 часа българско време в сряда, 18 октомври 2017 година, и ще приключи в 19:00 часа българско време, в сряда, 22 ноември 2017 г.

"Ако сте подали своя формуляр за зелена карта преди сряда,18 октомври 2017 година, този формуляр няма да бъде валиден и ще трябва да кандидатствате отново по време на новия регистрационен период. Може да подадете още един формуляр, без да се притеснявате, че ще бъдете дисквалифицирани за това, че сте кандидатствали два пъти. Ако обаче подадете формуляр два пъти по време на новия регистрационен период, кандидатурата ви няма да бъде валидна", се казва в съобщението на дипломатическата мисия на САЩ, която се извинява за причиненото неудобство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България