На 17 август 2018 да почерпят

„Лудогорец“ остана сам от родните клубове в Европа

ЦСКА атакува и през Трансилвания

Знаменитости отдават почит на Арета Франклин

Още през 2015 г. трябвало да сменят дисковия масив В резервния център на Търговския регистър работят само климатиците

ПРАВО НА ОТГОВОР

Катар налива $15 млрд. в турската икономика

Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света

Коли и камиони вървят по мост на 5 века Кадин мост в село Невестино е построен през далечната 1470 г.

Скандинавските авантюри на ЦСКА

Посолството на САЩ в Прищина: Косово и Сърбия нямат неограничена свобода на действие

20 изчезнали след срутването в Генуа (ИНФОГРАФИКА) Рим обяви извънредно положение, деблокира 5 млн. евро

Вашингтон заплашва Анкара с нови санкции, ако пастор Андрю Брънсън не бъде освободен

Нападнаха с бомби офис на италианската крайнодясна партия „Лига“

Директорът на „Аварийна помощ“ пред „Труд“: Открито е опасно нерегламентирано сметище в София

Перманентна революция Злопаметността е голямата страст на нашата епоха

Аlt-right (крайната десница в САЩ – б.р.) мислят расата и идентичността като предопределеност. Те искат да събудат предопределената ви идентичност. Обратното, левицата мисли идентичността като нещо неопределено и изградено от индивидите. Най-вече младите мислят за аза като за нещо, което се прави като страница във Фейсбук, кликвайки върху “харесвам” или “не харесвам” (бяло, черно, лесбийка, гей и т.н.).Alt-rightизползват идентичността, за да се разпалят като бойна група.

Реакционният манталитет се подхранва от апокалиптичния възглед за историята: славното минало приключи с катаклизъм и сега живеем в епохата на мрака. Реакционерите имат само две опции: или да се върнат към миналото, или да създадат едно бъдеще, което прилича на миналото, но е по-устойчиво. Но не могат да живеят в настоящето.

Реакционната мисъл е съблазнителна всеки път, когато животът изведнъж се обърка – а в нашата „плавна“модерност винаги всичко е объркано. Икономически, технологично, социално ние живеем в състояние на перманентна революция, която се движи все по-бързо и не само на Запад, но и в целия свят. Така че е логично хората, които чувстват, че начинът им на живот внезапно се е променил, да се обърнат към реакционни демагози, които сочат с пръст изкупителните жертви (евреи, имигранти, интелектуалци, Запада) и обещават да опростят за пореден път нещата, както преди. Радикалният ислямизъм играе тази роля сред мюсюлманите, които се чувстват дезориентирани, както в мюсюлманските страни, така и на Запад.
Злопаметността е голямата страст на нашата епоха.

(От „Фигаро“)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (21)

 1. Няма страшно копиле. Докат дават САЩ само ще му казваме платена руска пропаганда. Сега ще наскачат и платените руски тролове, за да и приляга на една такава платена руска статия де.

 2. Canibals are. Bilding Big Fire, and Whites ara in Despire…!!! Което ще рече Канибалът Иска Бял Жив да изпече, а пък оният пък от страх да се На@сере…!!! Будь Здоров. / “ В Лапите на Канибалa “ – Лиу Жаколио /

 3. Един сал Обама остана, дето няма нищо общо с Канибала…!!! Будь Здоров, / Знам те, знам те Аз, ти Не си ти Дядо Мраз , ти си Онзи Чичко, дето гали Мама по Дупето, и като го Няма Татко. …си Я Люби Сладко, Сладко. ..!!! Будь Здоров /Препоръчваме Безопасен секс за Лилето кога Бойко Борисов Й Лигави Дупето /

 4. Запомнете, Дон Педро пише за Удоволствие…и Нивга за Пари, както Кривогледото Плашилого го Прави до Зори…!!! Будь Здоров, съчинител Петров.

 5. Когато Дон / от Москва / Петров говори, Моля Всеки Уста да Затвори…!!! Будь Здоров, Петров

 6. Дон Петров Предпочита Московизъм пред Африканизъм + Канибализъм, което води до Общочовешки Нихилиъм…!!! Будь Здоров / ела чадо младо, да те пека, ама първо да те чукам здраво/

 7. ДОН ПЕДРО ПРЪДНА И ДУНАВЪТ ЗАМРЪЗНА…Будь Здоров., от „Жилет “ Петров.

 8. И Понеже Водка КръкнA, сега си спомня как Социалистическите Революции правИ по Света…!!! Нито една не успя, ама много Уиски се Изля, апа и Дон Педро в добавка Жив Остана …за Ужас на Канибала, дето Иска и Вашингтон да Сваля…!! Будь Здоров !!! / следва/ От Близкия и Среден Изток, Петров

 9. Конечно. . Нашият .Канибал. е Един и в Африка се е Родил…а пък иска да ни изяеде и с човешко да се насере !!! Доналд Почитаме и на Него Разчитаме. ..!!! Будь Здоров / а чичко Путин е готов да прочете всеки взов, стига Пeсков / ли беше / да не забрави мустака да заглади.Будь Здоров.

 10. Не щеме Слава и Пари, ще Си пием Чай и Пишем до Зори …който иска да ни прочете., а кой не иска в устата на Канибала да се Издр@ска…!!! През Центъра на София на Центъра. ..през Москва , Средния Изток ,Сахара, Ефрат и Нил, пристигнах да Видя. как Обама + Джон Люис &Co. правят Сеир и Унижителен за USA. ПАНАИР….!!!Будь Здоров, дори и Мустака Песков на чичко Путин да чете, няма добре да го разбере ,Петров

 11. Драги Русофоби, Как си Въобразявате, че Aмерика ще си Позволи Лукса да се Лиши от таквоз чаровно надарено ДОН ПЕРО. създание. ..!!! Будь Здоров.

 12. Това МУСТАКА от Посолството да Прочете и Горд Педро. да се Нарече…!!! На всичко Нему Дължим.и затова ще ГО. ПРОСЛАВИМ…Будь Здоров, къркай, ама само с Любов.

 13. Така е, Billy the Kid рече, и И Обамуву Главу Отсечече…!!! А Мишелката Плаче за Идеалите на Лудгорче. дека ЦСКА ОТВЛАЧЕ. ..!!! удь Здоров.

 14. Деца, Истината е в ЦСКА, бягайте от Онова Плашило, дето Децата Изплашило, па Майките писали, … махнете туй плашило …Дон Педро пише , кой иска да запише…!!! Будь Здоров.

 15. Канибала USA месо със зъби куса, …а .Песков гледа. ДЖОН ЛЮИС С ПОГНУСА. …!!! Будь Здоров.

 16. И до Зори не е достатъчно за истината дори…затуй ще пишеме докрай, за ШЕКСПИРОВИЯТ РАЙ , приказката. не е за орачи и копачи и по Интернет слагачи …

 17. Искам на сутринта, кой ме е видял да прочета…!!! Който Сайта Закрие…. на Любимата Жена Кл@торът със целувки да покрие …!!! Будь Здоров

 18. И така Деца , Лекцията Завърши сега. ..очички. затворете, но майките пазете, защото през нощта стават Чудеса…!!! Будь Здоров, Москвич Петров.

 19. Ако в България Нявга Влеза , желая две- три ракии около родна Витошка с Мустака от Посолството да изпия , па дори и да се напия, щото е Пич Голям и Нивга не сме го чинили за срам…!!! Ако да сме от Москва , ТОЙ.знае туй добре това …!!! Будь Здоров.

 20. Не си Въобразявате за миг Дори, Че Америка от Москвич До Педро ще се лиши…!!! Будь Здоров /. По закона на Съдбата и Канибалът остава във срадата./ …следва, Майор Петров

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.