Персонализирани телефони в ЦСКА

Всички футболисти на ЦСКА получиха телефони с клубната емблема и името си върху апарата. Подаръкът е по случай втория спонсорски договор, който „червените“ подписаха с Мтел. Контрактът отново е за една година.

ЦСКА винаги е бил с манталитет на победител – каза Симеон Донев, старши-директор „Маркетинг“ в компанията. - Към това се стремим и ние. В последните години ЦСКА се намира в труден период и тогава подкрепата е най-важното нещо. Сигурни сме, че догодина отборът ще играе в Европа.“

Изпълнителният директор на ЦСКА Трифон Иванов си пожела партньорството да продължи дълги години напред. А следващия май клубът да заслужи от Мтел договорените бонуси за спечелване на титла и участие в евротурнирите.

Футболистите са най-добрата реклама за нашия клуб и за нашите спонсори – добави почетният президент Димитър Пенев. - Сега не е моментът да говорим за титли и купи, а за победа във всеки мач.“

Спортният директор Пламен Марков обаче натърти: „През новия сезон целта е шампионски дубъл. В ЦСКА винаги е така!“ Шефът добави, че отношенията му с напусналия Патрис Бумал винаги са били отлични. Никога в България камерунецът не се е оплаквал от проблеми с ръководството, както направи в интервю във Франция миналата седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ