Перфектният подарък за Петковден – талон за моментните игри на СПОРТ ТОТО

На днешния ден отбелязваме един от най-големите есенни празници – Петковден. Смята се, че с настъпването на празника, официално лятото и слънчевите лъчи вече са си отишли и започва зимата.

На Петковден имен ден празнуват Петко, Петка, Петкан, Петра, Петрана, Петрина, Петрия и други. А дилемата какво да подарите на празнуващите почти винаги е голяма.

От СПОРТ ТОТО имат 5 невероятни есенни предложения на златна тематика, които да зарадват щастливците и да превърнат празника в незабравим. Това са талоните на моментните лотарийни игри „Спечели 500 000 – Златна треска“, „Златото на фараона“, „Златният феникс“, „Златната акция“ и „Златен билет“. Те предлагат печалби за над 100 000 000 лева.

Хитовото предложение „Спечели 500 000 – Златна треска“ дава възможност да се превърнете в истински златотърсачи. В него са скрити печалби на обща стойност над 15 милиона лева. Най-големият късметлия ще добави към банковата си сметка половин милион, а други трима ще грабнат по 50 000 лева.

Друг вариант за подарък е талонът „Златото на фараона“. Той предлага невероятно изживяване, което да подобри финансовото ви състояние на мига. В „Златото на фараона“ са скрити над 35 милиона лева. Най-големите приключеници ще могат да намерят 5 печалби по 300 000 лева. Други 10 късметлии ще грабнат по 100 хил. лв.

Друг талон в цвят на благороден метал е „Златният феникс“. Той предлага печалби за над 36 милиона лева. Четиримата най-големи късметлии ще приберат по 600 000 лева от него. Други 12 ще увеличат благосъстоянието си с 50 000 лева.

„Златната акция“ също е в актуалния за сезона оттенък. Тя предлага шансове за печалба за 15 100 000 лева. Инвестиция в златните акции на тотото ще направи един от вас по-богат с половин милион лева, a други петима ще се радват на печалби от 100 000 лева.

Има още един начин да се окъпете в злато. Става дума за талона „Златният билет“. Той ще донесе на двама късметлии по 50 000 лева . Общите печалби в него са на стойност над 5 милиона лева. Може да се включите в напреварата за тях само с инвестиция от левче.

Освен невероятни шансове за забогатяване на мига, талоните на СПОРТ ТОТО носят и страхотни бонус печалби. Третата кампания от програмата за лоялност на тотото – „Златна треска“ ще зарадва 24 късметлии с по 500 лева, а един щастливец ще подкара чисто нов лек автомобил. За да се включите в надпреварата за допълнителните печалби, трябва само да представите картата си за лоялност, когато закупувате талон на тотализатора. Всеки лев добавя една бонус точка в актива ви. Щом съберете 15 точки, получавате един шанс за участие в жребия за допълнителни печалби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото