Перфектното куче за вашата зодия (СНИМКИ)

куче

47-1

Овен

Корги

Независимият дух на Овена не би търпял твърде покорно куче. Коргито е вашата сродна кучешка душа. То е дръзко и винаги готово за приключения. Доберман и питбул са вторият и третият по съвместимост избор.

 

47-2

Телец

Фокстериер

Твърдоглави? Кой, вие ли? Ще си намерите еша, ако вземете фокстериер. А дългите разходки, от които се нуждае, ще ви помогнат да преодолеете мързела. Ще ви допаднат и породи тип “летящ парцал” - кокершпаньол или ласа апсо.

 

47-3

Близнаци

Шиперке

Кучетата от белгийската порода шиперке са интелигентни, любопитни и беладжии. Да ви напомнят на някого? Може да се пробвате и с не по-малко любознателните бийгъл или далматинец.

 

47-4

Рак

Санбернар

Най-грижовното куче - санбернарът, е второто “аз” на най-грижовния зодиакален знак. Верен другар ще откриете и в ротвайлера или в породата на филмовия герой Хачико - акита ину.

 

47-5

Лъв

Шиба ину

Древната китайска порода шиба ину е тъкмо като за кралска особа като вас, господарю Лъв. Елегантният немски дог или лъвоподобният тибетски мастиф (най-скъпата порода) също са отличен избор.

 

47-6

Дева

Бордър коли

Интелигентно, работно, дисциплинирано и предпазливо - вашето другарче в живота трябва да е от породата бордър коли. Добър избор са благородният и верен лабрадор ретривър, както и с умното куче немски шпиц.

 

47-7

Везни

Голдън ретривър

За вас най-добър четирикрак приятел би било кучето голдън ретривър - очарователно, мило, умно, добронамерено и вярно същество - точно като вас. Ще ви пасне и благородното сърце на немската овчарка.

 

47-8

Скорпион

Немска овчарка

Вие не търсите куче, на вас ви е нужен приятел - може би единственият, на когото ще вярвате изцяло. Това е, разбира се, немската овчарка. Но не пренебрегвайте и пуделите и йоркширкските териери.

 

47-9Стрелец

Хъски

Хъскито е кучето на пътешественика и приключенеца. Вземете го. Вие не търсите покорен, а равнопоставен другар със собствено мнение по всички въпроси. Или изберете по-стабилния характер на мастифа.

 

47-10Козирог

Английска хрътка

Те са упорити, мислещи и своенравни същества. Ще ви се подчинят, ако спечелите доверието им. Доста са докачиви - също като вас. Може би ще ви бъде забавно да гледате и френски булдог или пък боксер.

 

47-11Водолей

Афганска хрътка

Независими, дори малко непослушни, афганските хрътки ще ви допаднат, макар и да хората ги смятат за глуповати. Те са предани и смели и ужасно упорити. Сигурно се досещате на кого приличат.

 

47-12

Риби

Боксер

Боксерите са грижовни и силно интуитивни кучета. Те са и много игриви, което означава, че винаги може да ви отвлекат от тежките мисли. Ако не искате боксер, ще ви подхожда и очарователният голдън ретривър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп