Петорката на Блейк

Прекрасната Лайвли се връща в играта

Тя иска да надскочи имиджа си на плажно зайче

s8_5_3kСлед кратка почивка извън снимачните площадки и посвещаване на семейни ангажименти, великолепното холивудско бижу Блейк Лайвли се завръща в киното с пет нови проекта. Тя се надява, че 2018-а ще бъде нейната година. Особен важен за актрисата е филмът The Rhythm Section. Тук тя играе силна и стилна жена, която тръгва да отмъщава на хората, които са оркестрирали самолетната катастрофа, в която загива нейното семейство.

Ролята ще бъде интригуващо предизвикателство за Блейк Лайвлил. Младата изпълнителка може да бъде описана като вълнуващо, вдъхновяващо и вкусно олицетворение на идеята за волна и витална американска красота. Тя е типичното калифорнийско момиче - израснала в Лос Анджелис в артистично семейство, в прекрасна физическа форма и с автентичен тихоокеански тен, култивиран от години на безгрижни плажни приключения.

Външният вид на палаво плажно зайче лесно я въвлече в екранното клише на секси сърфистка. Този стимулиращ стереотип проработи прекрасно в наркотичния трилър “Диваци” на Оливър Стоун, който допринася за нейното слава в най-голяма степен, както и в хоръра “Опасни води”, вдъхновен от шедьовъра “Челюсти”.

Блейк Лейвли се чувства комфортно по бански с безгрижно пусната светла грива, излизаща или влизаща в океана на каданс, романтично осветена и окъпана от златния диск на слънцето.

Тя притежава едновременно невинното излъчване на жанрова жертва от трилър и телесната агресивност и самоувереност на целеустремена дама от модерен авторски филм. И се надява, че с повече качествени филми ще надскочи имиджа на плажно зайче.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино