Петър Петров: „Възраждане“ събира подписка заради приемането на еврото, която ще внесе в Европарламента

Петър Петров, “Възраждане”

„Възраждане“ започва събирането на подписи за петиция, която ще внесе в Европейския парламент. От партията ще настояват да бъде взето решение за различни правила за България по отношение на приемане на еврото. Това обяви Петър Петров – зам.-председател на „Възраждане“ и народен представител от ПГ на партията, във фейсбук:

Конституционният съд погази Конституцията - основния закон на страната. Беше потъпкана демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас. След извършените закононарушения, от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това ли е „тяхното МВР“ по онзи запис на ПП?

"Възраждане" не възнамерява да се съобразява с нарежданията на чужди агенти към българските институции. Протестите ще продължат! Тридесетгодишното унищожение на България ще спре и ние ще го спрем.

„Възраждане“ има вече партии-партньори в Европейския съюз, още преди да е станала част от Европейския парламент. Имаме и политическо решение на ситуацията. Очевидно е, че за пореден път то ще дойде, вследствие на добре водената от нас външна политика, и на безволевите сегашни родни властимащи.

Започваме събирането на подписи за петиция, която ще внесем в Европейския парламент. Гласът на българите ще бъде чут ясно и отчетливо там, веднага след изборите през юни тази година. Имаме подкрепата на нашите международни политически партньори, с които споделяме общи цели за запазване на националните ни валути и традиционните ни ценности.

След изборите на 9 юни евродепутатите от Възраждане веднага ще внесат тази петиция в Европейския парламент и ще настояват да бъде взето решение за различни правила за България по отношение на приемане на еврото. Така, както направихме с предложението за референдум, ние винаги защитаваме интересите на нашите сънародници. Подкрепете ни!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика