Петър Хубчев преди старта в Европа: "Ружомберок" е сериозен отбор, нямам въпросителни около състава

Петър Хубчев похвали съперника на "Левски" в Лига Европа "Ружомберок" преди първия мач между двата тима. "Сините" гостуват в Словакия в четвъртък от 19.30 часа, а опитният специалист очаква здрав сблъсък на стадиона в Словакия.

"Очаквам тежък мач срещу здрав отбор, който разчита на статични положения.. "Ружомберок" е сериозен отбор, който е добре тактически подготвен - обясни Хубчев по време на официалната пресконференция в Словакия. - Не чувствам напрежение в мен. Важно е отборът да излезе мотивиран и съсредоточен за двубоя. На това ще акцентираме. Има няколко футболиста от домакините, на които трябва да обърнем по-сериозно внимание, но няма да разкрия техните имена."

А бившият селекционер на България допълни, че е наясно със стартовите единадесет: "Не, мисля, че нямам въпросителни по състава. Да, има трима играчи, които не са с нас. Но това е нещо нормално във футбола. Едва ли можем да правим кой знае какви ротации, опитахме различни вариации по време на лагера."

"Желанието да се докажеш и да продължиш напред е от значение от това кой ще продължи напред. Трябва да мислим не за груповата фаза, а за следващата тренировка и предстоящия мач. Искам това да видя и в тези две срещи."

"Не мисля, че има някакво голямо напрежение - на свой ред обясни капитанът Живко Миланов. - Последната седмица сме концентрирани за този двубой. Да не забравяме, че има два мача. За нас най-важното е да извлечем добър турнирен резултат. Доколкото познавам останалите в тима, вярвам, че утре ще сме на ниво, за да си свършим нашата работа."

Коментари

Задължително поле