Печалбата на Теленор расте

Приходите се увеличават с 5 на сто

Печалбата на Теленор преди данъци, лихви и амортизации нараства с 1% през  последното тримесечие на 2016 г., съобщиха от компанията. Това се дължи предимно на преминаването на клиенти към по-високи тарифни планове, както и вследствие на увеличените приходи от взаимна свързаност, уточниха от компанията.

Общите приходи на телекома се увеличават с 5% благодарение на ръста в приходите от абонаменти, трафик и взаимна свързаност. Приходите от абонаменти и потребление на мобилни услуги също нарастват с 5%. Увеличава се и средният месечен приход на един абонат през последното тримесечие на 2016 г. – с 12%, показват данните на компанията.

Оттам уточняват, че капиталовите разходи на компанията през периода са свързани най-вече с инвестиции в мрежата, включително в разширение на покритието на 4G мрежата. Към края на четвъртото тримесечие покритието на 4G мрежата на Теленор България достигна 78% от населението на страната.

В същото време общият брой на абонатите на Теленор България се понижава със 111 хиляди през последното тримесечие на 2016 г.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Загубите на хората от тая фирма, себеподобните им, банките, фирмите за кредити, еврофутбол, trader.bg се увеличават

  2. Расте защото народа е хамав и си дава парите на фирми за кредити, на телефонни компании, които им шщият да не казвам кое и на фирми с демо сметки от десет хиляди лева и реклами по цял как ще ти купят акции, петрол и злато и ще спечелиш , а такова нещо няма.

  3. Много се съмнявам във всичките тези лотарии, залагания и фирми, които привличат клиенти да трейдват онлайн. Не знам клиентите им дали изобщо знаят с какво се захващат. Всеки си мисли, че ей сега ще спечели, а става жертва на пладнешки обир. Непрекъснато вървят реклами по телевизията, че еди кой си от село Долно Нанагорнище е спечелил някаква баснословна сума. Ама моля ви се, кой от тия села, където едва свързват двата края, разполага с пари, че да си купува всеки ден билети от лотарията или да трейдва онлайн? Толкова ли сме прости, че да се хващаме на тая измама?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.