Пиронкова с кошмарен жребий

Bulgaria's Tsvetana Pironkova hits a return to Russia's Vera Zvonareva during their women's semi-final match at the 2010 Wimbledon tennis championships in London, July 1, 2010. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN - Tags: SPORT TENNIS)

Цветана Пиронкова изтегли тежък жребий на турнира в Индиън Уелс. Примата на тениса ни ще срещне в първия кръг Белинда Бенчич, от която има три загуби. Две от тях бяха миналата година - в Сидни и на Уимбълдън. Добрата новина е, че Бенчич има пет загуби в шестте си мача през 2017-а и вече е 128-а в света. Пиронкова е участвала 11 пъти на Индиън Уелс, седем пъти е минавала първия кръг, но никога втория.

В същото време Григор Димитров се е прицелил към финалния турнир "Мастърс" през ноември в Лондон. Това означава, че трябва да е сред първите осем в света. Преди старта на турнира в Индиън Уелс нашата звезда каза, че най-ценната титла в кариерата му е от София. "Ще пазя спомена за цял живот, беше нещо уникално", каза Гришо.

Ветератката на корта Винъс Уилямс обяви, че ще се състезава до олмипиада Токио 2020. В момента финалистката от Аустрелиън Оупън е на 36 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт