Пиянска свада е в основата на касапницата в Гоце Делчев

Бившият футболист Марио Метушев

Все още полицията изяснява как точно е започнала касапницата в частен дом в Гоце Делчев, при която  намериха един труп с множество прободни рани и тежко ранен пак с много рани от нож бившия футболист Марио Метушев.

Полицията е получила сигнал  на тел.112 около 16,30 часа в петък. Сигналът гласял,че в дома на Красимир Колджиев  има трупове. На място криминалистите заварили кървава картина- Метушев 38 –годишен лежал ранен, но в безсъзнание , а  близо до него било тялото на дмакина Красимир Колджиев. В къщата била само майката на Колджиев, но тя била в шок и не успяла да внесе много яснота по случая. Разследването е установило,че двамата приятели от детство са били в кръчма преди това и разпивали по повод Рамазан Байрам.

След това излезли прегърнати и отишли в дома на Колджиев, където майка му била приготвила празничен обяд. Двамата мъже продължили да пият и си пуснали силна музика. Какво точно е станало и кой пръв е посегнал към ножа и предизвикал касапницата  не е ясно.

Убитият има множество рани по тялото, а оцецелият футболист също. Метушев имал 4 рани в корема, една в гръдния кош,  една напречна рана на шията и забит във врата нож. Според медиците едва ли е било възможно да се самоубие с такива рани, каквито версии плъзнаха из Гоце Делчев. Все още не са ясни резултатите за евентуална употреба и на наркотици във фаталния ден.

Трагедията отприщи всякакви градски легенди, дори че Метушев напоследък имал психични проблеми. Разследването  ще докаже какво точно е станало, факт е обаче, че под въздействие на алкохола се е разиграла драмата в Гоце Делчев.  По случая е образувано досъдебно производство.

Раненият Метушев е претърпял операция и е в болница, засега състоянието му е критично, но криминалистите  се надяват да се стабилизира и да успеят да го разпитат.  Последно бившият футболист Метушев е работил като треньор в община Хадждимово.

Коментари

Задължително поле