Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Грандиозен провал на дългоочаквания концерт „Children in Time“ във Велико Търново сътвори соло вокалистът на група „Кикимора” Александър Атанасов. Пред пълния Дворец на културата „Васил Левски” вокалистът излиза пиян и смайва зрителите и колегите си с неадекватно поведение. В потрес е и симфоничният оркестър на Държавна опера Стара Загора. Публиката започва да напуска залата, а днес мрежите гъмжат от злостни коментари за невероятната излагация на група „Кикимора”.

От Стара Загора пък веднага долита отговорът на директора Огнян Драганов:

„Скъпи приятели на Държавна опера-Стара Загора,

Изключително ми е неприятно, че се налага да се обърна към Вас по такъв повод. За всички нас – като участници в проекта “CHILDREN IN TIME” Deep Purple/ Rainbow Tribute Concert със специалното участие на
Николо Коцев и група КИКИМОРА, е съкрушителна новината за случилото се снощи, 20 февруари, в залата на ДКС „Васил Левски“. Разбирам Вашето разочарование, изпитвам искрено неудобство и ми е трудно да намеря подходящо извинение.

Държавна опера-Стара Загора осъществи с голям успех премиерното представяне на проекта в Стара Загора. По тази причина ръководството предложи концертът да бъде представен и във Велико Търново. Нямаше как да допуснем, че предстои подобна изненада и позорно поведение от страна на вокалиста на „Кикимора“. Липсата на реакция от страна на ръководителя на „Кикимора“ Николо Коцев вероятно е продиктувана от предоверяване към дългогодишния вокал, който от вчера вече не е солист на групата. В Габрово концертът ще се състои с участието на солиста на група АХАТ Звездомир Керемидчиев.

Държавна опера-Стара Загора гостува в старопрестолната столица с голям успех през последните няколко сезона. Във вашия красив град с музикални традиции сме представяли различни грандиозни оперни спектакли, представления за деца и концертни продукции, които са били посрещани винаги възторжено от търновци и гостите на града. Винаги сме се отнасяли с огромен респект към публиката и сме се стремяли да предлагаме високо ниво на изпълнението и на качеството на продукциите. И това няма да се промени.

Вярваме, че концертът “CHILDREN IN TIME” на 20 февруари ще остане само инцидентен лош спомен, който никога повече няма да се повтори. Надявам се да сте оценили по достойнство участието на оркестъра на Държавна опера-Стара Загора с диригент Димитър Косев, които познавате добре от подобни концерти представени на сцената на ДКС „Васил Левски“ и Летния театър във Велико Търново /Калин Вельов & Tumbaito и “Шоуто продължава“ – трибют концерт на легендарната група „Куин“/.” – казва Драганов.

Фронтменът на „Кикимора” Николо Коцев също поднесе извиненията си на старозагорската опера и на зрителите, като подчерта, че неадекватното поведение на Александър Атанасов е било забелязано от колегите му едва, когато той стъпил на сцената. Коцев потвърждава, че вокалистът вече не е част от групата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Позорът и провалът са факт, но би следвало освен извинение да бъде възстановена сумата за закупилите билети, а виновният пияница да я заплати. Уволнението не е достачно!!!

  2. Абе какво може да се роди от комбинацията между класическа музика и пияндурски наркомански рок ц едно такова нищо!

  3. Бях на концерта.Вокалът едва се държеше на краката си. Диригентът беше изключителен, младо момче.Пърпъл е най-великата група от моята младост.

  4. А защо не ни върнат парите?!? Бях с цялото си семейство там и изгубихме освен уважението си към група „Кикимора“ една прилична сума! „Извинете“ не храни и не издържа! Срамота за организаторите!!!

  5. В такива случаи се възстановяват парите за билетите. С посипване та пепел и „сори“ … някак си ще остане „лошият вкус“. А певецът е добър. Не е трябвало да се излага. Несериозно !!

  6. Сашко е страхотен вокал,но такава издънка….Крие се,не вдига телефони…Пичове може да е имал някакъв свой проблем,което не го оневинява ни най-малко…Страхотно осиране,но има и доста по-известни и по-наакани…Сашо поне се опитваше да пее,по-добре да не се беше,де….ТЪПАНаР“ОМЕРЗЕН“…. п.с> Гери Мур ,Бон Скот,Френки Милър,Сид Вишъс§Джони Ротън, Питър Фрамптън, Брайън Конъли,МИКИ Джагеро,Ринго Стар…и т.н.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.