Пиян, дрогиран и неправоспособен засичал коли и налитал да бие водачи

38-годишен пиян, дрогиран и неправоспособен, засичал с колата си „Ауди” превозни средства и налитал да бие шофьорите им в Исперих, Разградско. Пътният хулиган се развилнял към 15,40 часа в петък. Е.С. първо засякъл и спрял принудително „Ивеко”, управлявано от 56-годишен шофьор. Заедно с 19-годишния си спътник пияният налетял да бие водача на товарния автомобил. Като не успели да стигнат до него, двамата потрошили страничното огледало.

После на друга улица били изпреварени от товарен „Мерцедес”, шофиран от 53-годишен мъж. Двамата от „Аудито” засекли и спрели и второто превозно средство. Започнали да удрят по главата водача му. В това време до тях спряла полицейска кола, но хулиганството дуо отказало да изпълни разпорежданията на катаджиите и пияният продължил да буйства.

В крайна сметка го проверили с дрегер, който показал, че алкохолът му е 2,52 промила. Била отчетена и положителна проба за амфетамин. При проверките в масивите на полицията се оказало още, че мъжът е неправоспособен, криминално проявен и осъждан. Той и спътникът му са задържани в полицията и срещу тях е започнало бързо производство.

Коментари

Задължително поле