Пиян открадна камион и го заряза в пряспа

Снимка: Архив

Пиян мъж от Лясковец в събота сутринта задигнал камион пред търговски обект в града.Шофьорът на товарния автомобил „Мерцедес“ влязъл в магазина да зарежда със стоки и оставил возилото отключено и с работещ двигател.  Когато излязъл от магазина шофьорът шокиран  видял, че автомобилът му се движи към центъра на  Лясковец. Мъжът хукнал след камиона, но  след 200 метра той спрял,  а от него слязъл мъж, който побягнал. Малко по-късно злосторникът бил установен.

Оказало се, че това е 27-годишният Г. Ц.При проверка с техническо средство за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,84 промила,а освен това бил и дрогиран.

Г. Ц. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.Пред униформените апашът споделил,че просто искал да се позабавлява,но бил много пиян и нацелил с млекарския камион голяма пряспа, която попречила разходката с краденото возило да е по-дълга.

Това е вторият куриозен случай в Лясковец в събота.Същия ден по-късно друг мъж се почерпил солидно за Бабинден,но не успял да стигне до дома си.Той паднал в пряспа и замръзнал .Бил открит по-късно вкочанен и издъхнал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони