Пиян руснак нахлу в магазин, за да открадне бутилка вино

Мъж разби безцеремонно с краден бронетранспортьор витрината на магазин в северния руски град Апатити днес, след което слезе от бойната машина и мина през отломките, за да открадне бутилка вино, съобщиха местни медии, цитирани от Ройтерс.

В социалните медии се появи и видео от екшъна.

Мъжът, който според свидетели е бил пиян, откраднал БТР-а от частна тренировъчна база, намираща се наблизо, и прекосил гората, за да стигне до града, намиращ се близо до полярния кръг. Тъй като уличката с магазина била тясна, му се наложило да направи няколко сложни маневри, смачквайки паркирана там лека кола, за да нацели голямата бойна машина към витрината, съобщи местната новинарска агенция Хибинформ.

На публикуваните видеокадри се вижда как крадецът излиза от бронираната машина през капака отгоре, оглежда набързо пораженията наоколо и влиза в магазина през разбитата витрина. По-късно мъжът, видимо на близо 30 години, бил задържан с бутилка крадено вино, като не оказал съпротива при ареста.

Междувременно било установено, че магазинът не бил лицензиран да продава вино толкова рано сутринта.

На видеото се виждат и минувачи, които не изглеждат особено обезпокоени от инцидента. "Какво толкова, някакъв мъж откраднал БТР... и влязъл в магазин, за да попълни сутрешните си запаси", казва потребител на една социална мрежа, докато филмира необичайния екшън от прозореца си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа