Пиян с отнета книжка се обърна в нива

Пиян шофьор с отнета книжка за алкохол се качи в новозакупен автомобил и се преобърна в крайпътна нива близо до Шумен. Пътният инцидент станал към 23,30 часа във вторник, а в сряда возилото още стоеше в житния блок. Огнеборци бяха свалили акумулатора от возилото и го бяха обезопасили да не пламне.

Шофьорът безумец е 37-годишният Юксел Р., който е карал "Форд Фокус"-а с 1,13 промила алкохол, съобщават от полицията. Самокатастрофата станала до разклона за кв. "Макак" по пътя Шумен-Царев брод. На около 300 метра преди разклона за квартала водъчът загубил контрол над колата, преобърнал се няколко пъти и се заковал в нивата.

Откаран е в шуменската болница, където е установена фрактура. Водачът е управлявал след като преди по-малко от година пак е бил спипан зад волана с алкохол и бил лишен от книжка. Въпреки това, си купил наскоро "Форд"-а. Клел се, че не го кара, даже не го бил прехвърлил. Като си пийнал, много му се приискало да го тества и така направил белята. Срещу Юксел е образувано бързо производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България