Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Борисов: Радев е опозиционен лидер (ВИДЕО) За 40 минути не каза една добра дума за държавата, коментира премиерът интервюто на президента

Проф. Тодор Кантарджиев: Изследванията за грип и вирусни заболявания на починалата във Враца ученичка са отрицателни

Оставаме без ток след 5 години

Сачева ще търси Светия синод за социалния закон

ЕК обяви своята „Зелена сделка”

Цигани стреляха и хвърляха камъни по полицаи

София на косъм от трагедия като в Хитрино

Балканстрой с награда за Сграда на годината

Апартаментите за гости с данък до 250 лв. на стая Плащат налог като хотели с 1-2 звезди

Париж разкри реформата на пенсиите Синдикатите я отхвърлиха и обещаха стачките да продължат

Следователи дариха наградата си от ВСС на „Българската Коледа“

Катастрофа между 4 автомобила затруднява движението през прохода „Предела”

Плевнелиев свиква извънреден КСНС за политическата криза, след това връчва мандатите за нов кабинет

Запазвам си правото веднага след това да свикам извънреден Консултативен съвет по национална сигурност, на който всички заедно – политическите партии и законодателната и изпълнителната власт, да можем да се обединим около пътя, по който да излезем от политическата криза, в която се намираме. Чак след това ще стартира и конституционната процедура за връчване на мандати. Това каза Плевнелиев по време на консултациите си с лидер на ПП ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов, предаде „Фокус“.

„От вчера сме в политическа криза. Консултациите ще продължат през тази и през следващата седмица. Утре продължаваме с БСП. През цялата следваща седмица продължаваме съответно с всички останали шест парламентарно представени политически сили. Като държавен глава през последните две години с голямо задоволство, и не веднъж, имах възможност да посоча, ще продължа да го правя и пред народа, парламента, и пред всички, да посоча задоволството си, че в един много труден момент от историята на България, след едни не леки избори за 43-то НС, именно ръководството на ГЕРБ поехте отговорността за съставяне на правителство в един труден момент“, заяви Плевнелиев.

По думите му за тези две години резултатите са видими. Той посочи, че икономиката е тръгнала силно напред, а от макрофинансова гледна точка държавата се стабилизира по един изключително впечатляващ начин, безработицата е достигнала рекордно ниски нива и са стартирани милиардни проекти за модернизация.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Кризата не е политическа, тя е икономическа, защото бойко с айдуците си ограбиха държавата, оставят след себе си народа гладен с празни джобове, празни хладилници и празни стомаси. 40% от децата напускали училище заради бедност. Да каже бойко къде са тези 20 милиарда, които изтеглиха за две години? Ясно е, че той и айдуците му ги откраднаха, но да се самосезира дебелата свиня цаца и да видим малко справедливост в тези ширини.

  2. баси… нито дума за евроатлантическата си параноя…

  3. Kogato ovcara izgubi ovcete v gorata valka ste gi nameri i izdanda ste ostavi samo koca za zkuska.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.