Плеймейтки стават доброволци в борбата срещу коронавируса

Жанета Осипова и Михаела Тодорова решиха да помагат срещу епидемията

Емблематични плеймейтки се записаха като доброволки в борбата с коронавируса. Сред тях са последователните носителки на титлата Playmate of the Year за 2018 и 2019 година – Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Това издадоха от екипа на „Плейбой”.

Засега горещите блондинки не са се похвалили в социалните мрежи със своята дейност, но много от техните последователи ги поздравиха за инициативата.

Към момента организаторите на Miss Playmate не планират тазгодишният конкурс да бъде отменен заради извънредното положение. Очаква се новите 12 претендентки да бъдат обявени за пръв път пред публика на 24 юли на специално парти в Слънчев бряг.

Както вече стана известно, мъжката библия „Плейбой“ спира печатното си издание в САЩ след близо седем десетилетия съществуване.

Коронавирусът се оказа последният, този път фатален удар за екипа на списанието.  Към съществуващите досега финансови проблеми са се добавили и тежките условия за бизнеса, свързани с настъплението на вируса, се посочва в специална публикация на компанията.

Противно на това и на световните тенденции, българският „Плейбой” се радва на чудесно здраве на своята 18-а годишнина. Новият брой се очаква да бъде отпечатан и да излезе около 20 април.

Коментари

Задължително поле