Томислав Дончев: Тези които искат да бутнат властта с партизански методи, заслужават прозвището “гадове”

Варненски ученици спечелиха конкурс на НАСА В надпреварата участвали над 10 000 деца от цял свят

Китай заяви, че е категорично против американския закон за официалните контакти между САЩ и Тайван

Гореща размяна на съпруги В “Смени жената” певицата Йоана гледа овце, фитнес моделът Биляна Йотовска яде свински крачка и жена на каишка чете Библията

ТЕЦ “Бобов дол” спря работа напълно

Опасност от наводнения в Хърватия, евакуират над 600 души

Наградиха морски екипаж, спасявал мигранти

„Умни градове“ се срещат в Тел Авив Сред 500-те гости от цял свят бяха 12 кметове на български общини

На 26 сигнала за паднали клони и дървета са се отзовали екипите на „Аварийна помощ и превенция”

Мустафа Карадайъ от Барутин: Силни сме, когато сме обединени! Не допускайте да ни разделят отново!

Уес Мичъл потвърди подкрепата на САЩ за Кипър

Млади рокаджии показаха откъде изгрява слънцето Групата набира скорост с втори сингъл и видеоклип

Осъдиха словенски политик за сексистки забележки към журналистка

Британската полиция опитва да възстанови маршрута на колата на Скрипал

Александър Вучич: Най-големият проблем на Сърбия е, че няма деца

Пловдивският апелативен съд промени условните присъди на трио наркодилъри в ефективни

Снимка: Архив

Пловдивският апелативен съд отмени навръх Свети Валентин условното осъждане на трио наркодилъри, държали с цел разпространение дрога на обща стойност 25 000 лв. и измени мерките им за неотклонение от “подписка” в “задържане под стража”.

Апелативните магистрати измениха присъдата на Окръжния съд в Пловдив, с която подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова са признати за виновни за престъпления по чл. 354А, ал. 1, пр.1 във връзка с чл. 58А, ал.1 и чл. 54 от НК и на всеки от тях е наложено наказание от по 3 години лишаване от свобода с изпитателен срок от 5 години и глоби в размер на по 5000 лв. Апелативният съд отмени приложението на чл.66, ал. 1 от НК за отлагане изпълнението на наказанието с изпитателен срок от 5 години и потвърди присъдата в останалата й част. За изтърпяването на така наложеното на всеки от подсъдимите наказание лишаване от свобода от по 3 години Апелативният съд определи първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип.

Решението подлежи на протест и обжалване пред ВКС в 15-дневен срок. Апелативен съд – Пловдив измени и взетата по отношение на Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова мярка за неотклонение от подписка в задържане под стража. Това определение от 14 февруари 2017 г. подлежи на обжалване и протест в 7-дневен срок пред ВКС.

Подсъдимият Любомир Георгиев бе заловен на 1 януари 2015 г. с наркотици с общо тегло 2240,5 грама на обща стойност 13 443 лв. Драгомир Амбарев бе спипан на 1 декември 2015 г. с дрога на обща стойност 9368,61 лв., а на същата дата в жилището, обитавано от Людмила Андонова, бяха открити високорискови наркотични вещества на обща стойност 1199,87 лв.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.