На 22 юли 2019 да почерпят

Германците не искат АКК за канцлер Крамп-Каренбауер губи подкрепа

Италия атакува правилата за публични разходи на ЕС

Партията на Владимир Зеленски печели парламентарните избори в Украйна по предварителни данни

Полицията използва сълзотворен газ и гумени куршуми срещу протестиращи в Хонконг

Махат от КАТ първата регистрация на автомобили Паспорт за всяка кола, влизаща в България

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 юли 2019

Ремонтират обсерваторията в Борисовата градина Софиянци гледат звездите през 120-годишен телескоп

Шефът на обвинения в кибератака срещу НАП: Няма да отключим компютъра му за ГДБОП

Хакнаха сайтовете на летищата в Бургас и Варна

Концесионери лъжат с чадърите на плажа Заради шмекерии туристите няма да се върнат по морето

Планински спасители свалиха жена със счупен крак от Витоша

Главният редактор на „Труд“ Петьо Блъсков: Всеки ръководител на високо равнище трябва да има мозъчна група, но да не е съставена от известни социолози

България с над 800 медала от олимпиади по природни науки Учредяваме международните състезания по физика и астрономия

Алпинист се отказа от върха, за да спаси живот В самото подножие на връх Ленин в Памир Георги Илков-Темето жертва мечтата си

Пловдивският апелативен съд промени условните присъди на трио наркодилъри в ефективни

Пловдивският апелативен съд отмени навръх Свети Валентин условното осъждане на трио наркодилъри, държали с цел разпространение дрога на обща стойност 25 000 лв. и измени мерките им за неотклонение от „подписка“ в „задържане под стража“.

Апелативните магистрати измениха присъдата на Окръжния съд в Пловдив, с която подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова са признати за виновни за престъпления по чл. 354А, ал. 1, пр.1 във връзка с чл. 58А, ал.1 и чл. 54 от НК и на всеки от тях е наложено наказание от по 3 години лишаване от свобода с изпитателен срок от 5 години и глоби в размер на по 5000 лв. Апелативният съд отмени приложението на чл.66, ал. 1 от НК за отлагане изпълнението на наказанието с изпитателен срок от 5 години и потвърди присъдата в останалата й част. За изтърпяването на така наложеното на всеки от подсъдимите наказание лишаване от свобода от по 3 години Апелативният съд определи първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип.

Решението подлежи на протест и обжалване пред ВКС в 15-дневен срок. Апелативен съд – Пловдив измени и взетата по отношение на Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова мярка за неотклонение от подписка в задържане под стража. Това определение от 14 февруари 2017 г. подлежи на обжалване и протест в 7-дневен срок пред ВКС.

Подсъдимият Любомир Георгиев бе заловен на 1 януари 2015 г. с наркотици с общо тегло 2240,5 грама на обща стойност 13 443 лв. Драгомир Амбарев бе спипан на 1 декември 2015 г. с дрога на обща стойност 9368,61 лв., а на същата дата в жилището, обитавано от Людмила Андонова, бяха открити високорискови наркотични вещества на обща стойност 1199,87 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.