Пловдив в топ 7 на най-добрите туристически организации в света

Общинско предприятие "Туризъм" към Община Пловдив се нареди в топ 7 на най-добрите световни организации в бранша, похвалиха се от градската управа под тепетата. Оттам се позовават на престижната класация на "FlightNetwork" - "20-те най-добри световни туристически организации за 2017 година", където ОП "Туризъм" към Община Пловдив се нарежда сред седемте "почетно споменати". Това ясно от публикация в сайта www.flightnetwork.com/blog/20-worlds-best-tourism-organizations.

В материала "Municipal Department of Tourism - Plovdiv, Bulgaria" пише следното: "Пловдив отдавна е обявен за най-стария обитаван град в Европа. Благодарение на общинско предприятие "Туризъм" дестинация Пловдив не остава просто стара новина на туристическата сцена на Европа. Днес градът е добре представен със своя младежки нощен живот, разпръснат сред древни руини. И това е репутация, която помага на космополитния град да се върне на туристическата карта през 21-ви век. Дори извън интернет пространството, ОП "Туризъм" - Пловдив завоюва поредица от маркетингови успехи. Персоналът, владеещ различни езици, е винаги на линия, за да окаже помощ на посетители от България и чужбина.

Екипът регулярно организира туристически форуми и предлага широка гама от информация за Пловдивския регион, когато туристите се нуждаят от това. Като се има предвид, че Пловдив ще бъде Европейска столица на културата през 2019 година, няма никакво съмнение, че можем да очакваме много интересни неща от тази туристическа организация през следващите няколко години."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България