Пловдив домакин на бизнес форума „Industry 4.0: Как да влезем в скоростната лента към следващата индустриална революция”

Пловдив ще е домакин на годишния бизнес форум „Industry 4.0: Как да влезем в скоростната лента към следващата индустриална революция”, който ще се проведе на 28 и 29 септември в Гранд хотел „Пловдив”. Лектори на конференцията ще бъдат представители на Европейската комисия, международни консултанти, правителството, местната власт и визионери от иновативни компании, които създават бъдещите бизнес модели.

Събитието се организира от Община Пловдив и „Тракия Тех” и се очаква да привлече над 400 участници от цяла България, а гости ще са посланици, представители на бизнеса, финансови институции, консултанти, икономисти и анализатори. Форумът ще се фокусира върху ефектите на дигиталната трансформация и възможностите, които технологиите отварят пред бизнеса и големите индустриални производства.

Основните теми, които ще се дискутират по време на двудневната конференция, са: топ 5 бизнес прогнози за следващите 5 години; как индустриалните лидери се справят с промяната; автоматизация на производството / дигитална фабрика; ролята на правителството при насърчаването на иновациите и растежа; от новите начини за обучение до новите начини на работа; могат ли машините да бъдат решение за едно застаряващо общество; аутсорсинг стратегии за дигитализираната индустрия и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини